CHRISTIAN TOUR A VÂNDUT VACANŢE CĂTRE 6.500 DE TURIŞTI, LA TÂRGUL DE TURISM Dubai şi Emiratele Arabe - în topul preferinţelor pentru Revelion

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 22 noiembrie 2016

Dubai şi Emiratele Arabe - în topul preferinţelor pentru Revelion

Actualizare 15:09 Majoritatea turiştilor au preferat vacanţele pentru vara viitoare, în străinătate

Mai mult de 85% dintre turiştii români care au cumpărat vacanţe de la Târgul de Turism desfăşurat între 17 şi 20 noiembrie la Romexpo, au preferat sejururi pentru la vară în străinătate şi doar 15% au ales pachetele de Crăciun şi Revelion, reiese din datele agenţiei de turism Christian Tour.

Majoritatea celor care au cumpărat un pachet turistic de la agenţie la acest târg au ales vacanţele de vară (sejururi la mare sau circuite). Potrivit tour-operatorului, cumpărătorii au fost stimulaţi de reducerile de până la 50% disponibile prin programele de Early Booking, la care s-au adăugat şi ofertele speciale de Black Friday.

"Majoritatea românilor alocă cea mai mare parte a bugetului anual de vacanţă, pentru un singur sejur pe an, vara, în vacanţa copiilor. Dacă totuşi călătoresc de Crăciun sau de Revelion şi nu aleg să petreacă sărbătorile de iarnă în familie, cei mai mulţi preferă destinaţiile din România şi aleg, de obicei, să rezerve o vilă întreagă pentru familie sau prieteni", a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

(S.A.)

-----------

Christian Tour a vândut vacanţe pentru peste 6.500 de turişti, în cadrul Târgului de Turism de la finalul săptămânii trecute, de circa patru ori mai mult decât la ediţia din toamna anului trecut, anunţă tour-operatorul, într-un comunicat.

Acesta anunţă că, întrucât perioada Târgului de Turism din această toamnă a coincis cu Black Friday, Christian Tour a desfăşurat simultan şi o amplă campanie de reduceri online, începând cu data de 17 noiembrie, turiştii beneficiind de oferte speciale şi reduceri atât la standul din cadrul târgului, cât şi pe Internet.

"«Vedetele» ofertelor Christian Tour au fost reducerile la pachetele de vară pentru anul 2017", anunţă compania de turism, precizând: "Vestea bună este că Early Booking-ul continuă, iar turiştii îşi pot rezerva vacanţele pentru vara viitoare cu reduceri de peste 50% şi cu un avans de doar 25 euro pe cameră, restul urmând a fi achitat cu până la 21 zile înainte de data călătoriei.

În topul celor mai solicitate destinaţii din oferta Early Booking 2017 se află Antalya, Insulele Creta, Corfu, sau Thassos, dar şi destinaţiile din Spania precum Tenerife Mallorca. Cum multe dintre pachetele vândute sunt destinate vacanţelor cu familia, Christian Tour va continua programul de dezvoltare a cluburilor de vacanţă SuriClub, cu animatori vorbitori de limbă română şi activităţi specifice acestora".

Pe lângă sejururile estivale, la ediţia din această toamnă a Târgului de Turism au trezit un mare interes circuitele culturale în Europa, care se vor desfăşura anul viitor. Cel mai mare succes a fost înregistrat de circuitele introduse în premieră, în 2016, în portofoliul Christian Tour: Portugalia - Lisabona, Irlanda - Ţara Galilor sau Elveţia - Bavaria.

Reprezentanţii Christian Tour au menţionat că seniorii s-au orientat în special către Toscana sau Ţara Bascilor, două dintre locurile care beneficiază de preţuri speciale, prin programul Senior Voyage. Un număr mare de seniori au optat pentru vacanţele Senior Voyage în România - Maramureş, Transilvania, Banat - şi pentru destinaţia introdusă recent în cataloagele Christian Tour - Basarabia dintre Prut şi Nistru, acestea două fiind cele mai râvnite de către persoanele trecute de vârsta a a doua.

În ceea ce priveşte pachetele pentru sărbătorile de iarnă, Revelionul în Dubai şi Emiratele Arabe Unite s-au aflat în topul preferinţelor la această ediţie a târgului, dar şi programele de croazieră combinate cu sejur în Singapore şi Bali.

Marius Pandel, CEO Christian Tour, a declarat: "Aşa cum anticipam, programul Early Booking 2017 a generat vânzări consistente la Târgul de Turism, datorită reducerilor mari şi posibilităţii de a plăti o sumă foarte mică în avans (doar 25 euro). La mare căutare s-au aflat şi vacanţele exotice şi, spre surprinderea noastră, a fost rezervat un număr considerabil de pachete pentru Dubai, Republica Dominicană şi Mexic, pentru prima parte a anului 2016".

Vizitatorii prezenţi la standul Christian Tour au cheltuit, în medie, 430 euro de persoană, mai mult decât media generală anuală, pentru că şi-au rezervat atât sejururile de Crăciun şi Revelion, mai scumpe decât alte pachete din timpul anului, cât şi pe cele de vară, conform sursei citate, care a menţionat că apetitul pentru vacanţele exotice a crescut anul acesta, contribuind la mărirea bugetului.

Tot în cadrul Târgului de Turism al României, Christian Tour a lansat prima cursă charter de avion către Insula Gran Canaria, fiind disponibile pachete ce pornesc de la 489 de euro de persoană.

Sfârşitul anului vine cu oferte speciale la "Vacanţe cu parfum de scorţişoară - pachete pentru pieţe de Crăciun în toată Europa şi pentru perioada Crăciunului, dar şi cu Winter Sun, vacanţe de iarnă în destinaţii exotice, calde".

Christian Tour a înregistrat, în 2015, o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro. Cu o istorie de aproape 20 ani în piaţa de turism autohton, Christian Tour deţine 31 de agenţii proprii în toată ţara, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia şi Republica Moldova.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb