Ciolacu anunţă că mai sunt de renumărat 220 de saci de voturi de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1

S.B.
Politică / 20 aprilie 2021

Ciolacu anunţă că mai sunt de renumărat 220 de saci de voturi de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că are "detalii" din "ancheta de la SIIJ" privind renumărarea voturilor de la Primăria Sectorului 1 şi că, de fapt, Clotilde Armand a pierdut alegerile, potrivit news.ro.

"Mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral este unul foarte clar, se pare că dl Tudorache a câştigat", susţine Ciolacu. El adaugă că renumărarea ar urma să fie finalizată în 15 zile. "Dar presupun că dna Clotilde nu e bolşevică, ca pe timpul lui Stalin, nu contează cine votează, contează cine numără... îşi va da demisia, va pleca", arată Ciolacu. În replică, Clotilde Armand a afirmat că este un fake news şi că atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că "este exact pe dos".

"Au cerut desfiinţarea SIIJ, au ieşit magistraţii şi au spus că e cea mai mare prostie, această desfiinţare a SIIJ. O boicotează, a boicotat-o şi dl Predoiu, şi actualul ministru, să nu funcţioneze, ca să demonstreze că n-au eficienţă. De fapt nu vă dăm posturi, normal că nu aveţi eficienţă, trebuie să vă desfiinţaţi", a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la TVR.

El a susţinut că, în urma renumărării voturilor dispusă de un procuror de la Secţia specială, Clotilde Armand a pierdut alegerile la Primăria Sectorului 1.

"Ce aflăm în seara asta? Ancheta de la SIIJ, pentru că şeful Biroului electoral de sector era un magistrat şi ancheta e dusă de către SIIJ, aflăm că de fapt dna Clotilde a pierdut alegerile. Mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral este unul foarte clar, se pare că dl Tudorache a câştigat alegerile. În momentul în care se desfiinţează SIIJ, se desfiinţează şi această anchetă. Şi atunci o îngropăm. Eu nu înţelegeam de ce este acest elan de desfiinţare a SIIJ, în seara asta am aflat", a declarat Ciolacu.

El a afirmat că are "detalii" legate de acest subiect.

"Au mutat numărătoarea voturilor la Poliţie, uite, oamenii aceia şi-au făcut datoria. Cunosc detalii. Mai sunt 200 şi ceva de saci. Este exact cum am spus că PMP nu va intra în Parlament pentru că există un anumit trend. Trendul acela se va menţine. Diferenţele de la sac la sac continuă să fie la fel. Informaţia este că dl Tudorache a câştigat alegerile. Vreau s-o văd pe.... presupun că dna Clotilde ... ea nu-i bolşevică, nu? Tehnic? Vom declanşa strângerea de semnături şi referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Dar presupun că dna Clotilde nu e bolşevică, ca pe timpul lui Stalin, nu conteată cine votează, contează cine numără... îşi va da demisia, va pleca (...)", a adăugat Ciolacu.

El a susţinut că ancheta ar urma să fie finalizată în 15 zile.

"Îi anunţ cu tristeţe că SIIJ nu se va desfiinţa în 15 zile până ancheta va fi finalizată", a mai declarat Ciolacu.

În replică, Clotilde Armand a scris pe Facebook: "Şeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanţele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică. Părerea lui este că fostul primar diamant a câştigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos".

În opinia sa, sunt atât de disperaţi cei din PSD că i-a decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai ştiu ce să inventeze şi "folosesc acest caz pentru a nu desfiinţa secţia specială de execuţie a magistraţilor creată de Dragnea şi Tudorel Toader".

"Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. şi restul pesediştilor: vin după voi şi n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-aţi furat de la cetăţenii Sectorului 1. Şi credeţi-mă că am să vă găsesc. Pe toţi", conchide primarul Sectorului 1.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Clotilde trebuie arestată daca se va dovedi că a fraudat voturile. La fel gașca USR Plus, cu toți liderii ei, cu Nicushor cu tot!

    1. sustin!

      Sustin!!

    Lingurare, cine a renumărat voturile, ciumații lăi lingăi ?

    Stai liniștit. După ce terminați și ceilalți 220 de saci, vor 

    face contestație ceilalți și vor trecei ei cu ai lor la renumărat. 

    Să vezi circ. Totul se va termina în pragul noilor alegeri, adică

    peste 4 ani. Capisci ?!  

    1. Ciumati sunt ghertzoii de la usr-plus.

    da , de aia care cotrobaiau cu rucsacurile in spate , printre sacii cu voturi , ce se mai aude ? nimic ?

    Sa ne amintim cine a fost prins la sacii cu voturi in noaptea alegerilor? Sorin Cătălin Tomescu - candidat la funcţia de consilier din partea PSD - a fost surpsins in timp ce avea la el 473 de procese verbale de vot. Sa nu uitam si faptul ca sondajul exit-poll final, de la ora 21, o dadea castigatoare pe Clotilde Armand cu 48% iar Tudorache avea doar 36,5%, deci o diferenta de aproape 12 procente. Culmea, dupa numaratoarea voturilor diferenta se redusese la un procent. Singura explicatie rezonabila este ca la numaratoare oamenii PSD (specialisti in furat) au reusit sa "recupereze" 11 procente. Asistam acum la adeverirea zicalei "Hotul striga hotii!" La sectorul 1 PSD avea mari interese financiare, acolo se invarteau multe miliarde de lei (vezi numai afacerea Romprest cu colectarea gunoiului la preturi exorbitante). De aceea PSD se da de ceasul mortii sa recupereze cu orice pret aceasta "vaca buna de muls".

    1. Dragule pe principiul si altii au facut asta putem scuza aproape orice si ce e mai important:

      nu se schimba nimic ! 

      Si atunci ce promisiuni, ce schimbare? Ce batjocura! 

      Trebuie sa apartii ori de categoria fanatic , ori de categoria imbecil ca sa sustii o infractiune mizerabila , pe un precedent identic...cand sustii schimbarea spre bine!

      Iar daca vrei intelegere, atunci nu o cauta de la cei corecti care nu mai vor interlopi manageri si cred ca se poate altfel decat asa... 

      Esti userist borât. Pe voi cand va dovedeste lumea ca sunteti hoti, urlati ca altii sunt hoti.

      Dumneata stii ce sunt trupele GIGCN ? Hai ca vad ca esti din subteran si faci misto de mininstrul transporturilor : ba vierme, trupele GIGCN sunt trupele antitero de asalt franceze, ale trebuia sa tabare peste voi in subteran ,cand v-ati batut joc de oameni la metrou ! Pai stii cum va ciomagea ma ? Ca la fasole ba batea ma ! Pai voi teroristii lu radoi numa de pulane intelegeti ma, unde mama dracului va credeti ma !

      In Anglia, caci sunt convins ca nu stii, a intrat armata ma peste mineri i anii 80 si i-a belit pe toti minerii ma, de aia i s-a spus "Doamna de fier" lui Margaret Thatcher ! Asa si clica terorista pesedizda, pana nu si-o ia pe cocoasa nu va intelege democratia ma ! 

      bai porcule , dar ai tupeu de borfas , nu alta ! asa sinteti toti securistii din usr , jigodiilor !

      Bai golanule, scuze ca nu stiu daca esti gay sau neutru sau o furi sus, baga si cu trupele Spețnaz sau cele de la chinezi si de la kim. Nu stiu cum se numesc astea dar sigur tu stii pentru ca in calitate de userist borât si coclit aveti parte de cursuri pe astfel de teme. Numai d'astea violente aveti un capetele alea seci.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb