Ciolacu: "Avem un plan guvernamental clar pentru aderarea completă la Spaţiul Schengen până la sfârşitul anului"

T.B.
Politică / 31 martie

Ciolacu: "Avem un plan guvernamental clar pentru aderarea completă la Spaţiul Schengen până la sfârşitul anului"

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că aderarea României la Spaţiul Schengen cu frontierele aeriene şi maritime este "o reuşită binemeritată de ţara noastră ca membru al UE", arătând că există un plan guvernamental clar şi ferm asumat pentru aderarea completă până la sfârşitul anului, conform paginii sale de socializare.

Potrivit sursei, "România este de astăzi în Spaţiul Schengen cu frontierele aeriene şi maritime, o reuşită binemeritată de ţara noastră ca membru al Uniunii Europene. Beneficiile sunt evidente atât pentru cetăţenii români care pot călători mai uşor, cât şi pentru economia naţională, prin deschiderea unor noi oportunităţi în acest spaţiu de liberă circulaţie. Este o victorie a României şi a tuturor celor care au crezut în acest proiect de ţară. Avem un plan guvernamental clar şi ferm asumat pentru aderarea completă la Spaţiul Schengen până la sfârşitul anului. Am convingerea că prin seriozitate şi stabilitate vom realiza acest obiectiv, aşa cum am reuşit alte două proiecte majore - aderarea la NATO şi la Uniunea Europeană - şi cum ne pregătim pentru a face parte din Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică", declară Ciolacu într-un mesaj postat pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. "Avem un plan guvernamental clar şi ferm asumat pentru aderarea completă la Spaţiul Schengen până la sfârşitul anului. "

    Și, dacă nu, își va da cineva demisia ???  

    1. Nu, vor aduce si mai multe gunoaie de ars in Romania.

      Nici nu au trecut bine cateva ore de la intrarea maritima in Schengen, ca baietii ard tone de deseuri importate ilegal in Romania. Asta a fost de fapt toata treaba, nu-i asa? Sa nu mai fie controlate vasele care veneau cu mii si mii de tone de deseuri care se ard ilegal in Romania pentru a otravi aerul romanilor. Asta-i marea treaba a schengenului, asa-i ciulacu-cioaca-mafiota? 

      Domnule CIOLACU. In actuala COALITIE de la GUVERNARE,PSD este TRENUL accelerat care dezvolta Romania,numai ca daca doriti ca trenul sa functioneze ca un ACCELERAT,decuplati de la cele 10 vagoane ale trenului cele doua vagoane vechi care scartaie din toate incheieturile care sunt ale PNLISTILOR. Vad ca niste neica nimeni de la PNL,in frunte cu GURESUL RARES BOGDAN,care spune ca nu iubeste PSD insa trebuie sa guvernati impreuna,SGHIARTAU,un VEROS SFACERIST care nu suporta CETATENII mai saraci ai romaniei,pe care ii umileste sau un fost asazis ZIARIST din ALBA IULIA care spune ca in ALBA PNL nu v-a face nici o ALIANTA cu PSD,care sunt FRANARII de frunte ai actualei COALITII care merg in cele doua VAGOANE PNLISTE cu FRANELE TRASE.Ca acesti HABARNISTI,sunt mai multi in actualul PDL. Asa ca ,PROCEDATI ca GIGI BECALI cu RADASLAVESCU care cica este FOTBALIST,si decuplati cele doua VAGOANE care sunt VECHI si UZATE,cu CALATORI cu tot. In rest,SA AUZIM numai de BINE.!

    hoti si mincinosi

    1. de acord

    O gașcă de mafioți vânduți corporațiilor și patronatelor și unor interese străine dar ar fi un lucru bun pentru Romania să intrăm cât mai repede în spațiul Schengen măcar am scăpa de sutele de mii de imigranți ieftini aduși în țară de acest guvern antinațional ca patronii să aibă sclavi ieftini, dacă intrăm în Schengen, sută sută majoritatea acestor imigranți din lumea a treia ar fugi în Occident în a doua zi, nefiind controale la frontiera, astfel salariile ar mai crește și șomajul s ar menține foarte redus și poate unii români s ar întoarce în țară,deci Schengen ar fi foarte OK

    PNL+PDL+PSD salvatorii tarii,

    om fi noi prosti,

    dar chiar asa 

    Comunist.

    Ce plan ??? totul depinde de Austria si eventual si Olanda.Restul sunt minciuni preelectorale.

    Singurul "plan...clar...până la sfârşitul anului" si fezabil este cel al electoratului prin care scapa de rotativa paguboasa PSDNL!

    Daca are Ciolacu un plan, e clar ca nu intram in Schengen

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb