Ciolacu, despre comasarea alegerilor: "Să vedem ce vor românii, nu m-a oprit nimeni pe stradă să mă întrebe de comasare"

T.B.
Politică / 26 ianuarie

Ciolacu, despre comasarea alegerilor: "Să vedem ce vor românii, nu m-a oprit nimeni pe stradă să mă întrebe de comasare"

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat vineri, la Baia Mare, în legătură cu o posibilă comasare a alegerilor, că nu este o prioritate pentru români acest subiect, în condiţiile în care nu l-a oprit nimeni pe stradă să îl întrebe despre comasare, ci despre nivelul de trai, potrivit agerpres.

Potrivit sursei menţionate, "Una e discuţia în interiorul fiecărui partid, alta e discuţia în coaliţie. Haideţi să vedem ce îşi doresc românii, în primul rând. Din punctul meu de vedere, pentru români nu este nicio prioritate nicio comasare. Nu m-a oprit nimeni pe stradă (...) să mă întrebe de comasare, toată lumea întreabă despre nivelul de trai", a spus Ciolacu, întrebat de jurnalişti despre o posibilă comasare a alegerilor şi dacă acest subiect se va discuta în coaliţie.

Întrebat care este opinia lui despre o comasare a alegerilor, Ciolacu a replicat: "să aflăm de la români!", arată sursa indicată.

Preşedintele PSD a fost întrebat şi despre un candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale. "Staţi să depăşim întâi europarlamentarele", a fost răspunsul lui Ciolacu, transmite sursa citată.

Premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu, au făcut, vineri, o vizită la o fermă zootehnică din Baia Mare şi au susţinut declaraţii de presă, informează agerpres.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. o sa-l opresc eu azi sa-i spun

    Romanii vor sa cheltuiti cat mai putini bani, deci comasare. Dc ar fi din banii personali ai face 3 randuri de alegeri intr-un an sau una? Las ca platesc prostii taxe sa le risipiti cum stiti mai bine. La covrigarie coceai un singur covrig in tava sau cat mai multi? Ma hoti is astia incredibil.

    Fara comasare psd scade la jumatate .cu totii vrem economii si nu jocuri politice

    1. DOMNULE CIOLACU. Nu acceptati nici o comasare a alegerilor. PSD,nu are decat de pierdut daca ati comasa alegerile si PNL,ar candida alaturi de PSD. Cei care trebuie sa hotarasca daca astia de dreapta vor obtine atatea voturi incat sa conduca romania sunt poporu.. Cred ca romanii sau convins de toti ANTINATIONALISTII care fac parte din asazile HOARDE de dreapta formate din PNL,USR si AUR. As fi nu bucuros ci fericit sa castige alegerile cei asazisi de dreapta. Romanii,cred ca au vazut si sau saturat de guvernarile de dreapta precum si de presedintii romaniei veniti din partidele zise de dreapta. Fac pariu ca cei de pe dreata,nu vor obtine la viitoarele alegeri,la un loc peste 35 % din voturile romanilor ROMANII,vad ce se intampla cu UNIUNEA EUROPEANA condusa de asazisa DREAPTA EUROPEANA,adica PARTIDUL PARLITILOR EUROPENI,prescurtata PPE.!

    300 parlamentari, contributivitate , scăderea impozitelor pe munca, reforma bugetara.

    in sfarsit o vorba buna de la ciolacu

    Mai închide în balcon și se rezolva.

    Demisia Ciolacu!

    Fara comasari si alegeri intr-un singur tur, inclusiv si mai ales la presedinte. In doua tururi e o panarama.

    cu multe tururi si fara comasa nu iese cine trebe

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb