Ciolacu: "E rostul ministerelor de Interne şi Justiţie să găsească o soluţie privind permisele ridicate în urma testării"

F.D.
Politică / 10 iulie

Ciolacu: "E rostul ministerelor de Interne şi Justiţie să găsească o soluţie privind permisele ridicate în urma testării"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că este rostul ministerelor de Interne şi Justiţie să găsească o soluţie privind permisele ridicate în urma controalelor drog-test, el precizând că modificarea se referă la faptul că în maximum 72 de ore, să fie dat răspunsul de la IML, în cazul în care statul român nu se încadrează în termen, urmând ca permisul să fie restituit, până când vor fi gata rezultatele analizei, relatează News.ro.

"E rostul Ministerului de Interne şi Ministerului Justiţiei să găsească o soluţie. E o modificare, aşa cum am anunţat-o, la Ordonanţă, ca în maximum 72 de ore să fie răspunsul dat de la IML şi în cazul în care statul român nu se încadrează, va restitui după această perioadă permisul, urmând, după analizele finale, după rezultat, să pună în aplicare legea. E un lucru corect", a spus premierul Ciolacu.

El a precizat, despre laboratoarele de analiză a acestor teste, că în opinia sa, este corect să rămână la IML.

"Am avut şedinţa comună şi cu ministrul Sănătăţii care deja a informat parte din presă că avem un program semnat cu Banca Mondială, de aproximativ 40 de milioane de euro, pentru cele 6 centre regionale şi cele vreo 22 sau 24 de zone din ţară, astfel încât să sputem acoperi eficient, cu aparatură nouă, fiindcă trebuei să recunoaştem că există acest fenomen în România, cum există în toate statele dezvoltate. Şi atunci trebuei o abordare profesionistă şi o logistică la dispoziţia statului, astfel încât rezultatele să fie rapide", a completat Ciolacu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb