Ciolacu: "Guvernul este angajat să menţină deschise toate căile de finanţare europene"

S.B.
Politică / 19 iulie 2023

Ciolacu: "Guvernul este angajat să menţină deschise toate căile de finanţare europene"

Guvernul este angajat să menţină deschise toate căile de finanţare europene, a afirmat, marţi, prim-ministrul Marcel Ciolacu, după consultările avute la Palatul Victoria cu reprezentanţii Confederaţiei Patronale Concordia şi ai Consiliului Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România, informează Agerpres.

Reprezentanţii Executivului au prezentat mediului de afaceri principiile care stau la baza planului de măsuri economice aflat în curs de elaborare.

"Scopul acestui plan este să permită statului român atât accesarea tuturor fondurilor europene disponibile, cât şi să determine mai multă stricteţe în privinţa cheltuielilor publice. Membrii Executivului au menţionat că prin aceste măsuri sunt identificate resurse suplimentare pentru a îndeplini angajamentul public de a aloca mai multe fonduri pentru cele două sectoare publice esenţiale, Educaţia şi Sănătatea", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Potrivit acestuia, prim-ministrul a continuat marţi dialogul cu mediul de afaceri, după ce anterior a avut consultări cu reprezentanţii marilor retaileri, ai industriei construcţiilor şi cu cei ai industriei alimentare.

"Guvernul României este angajat să menţină deschise toate căile de finanţare europene, fapt ce implică punerea în aplicare a reformelor asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Economia naţională şi cetăţenii români au nevoie de investiţii şi de servicii publice de mai bună calitate", a afirmat Marcel Ciolacu, citat în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Domnule CIOLACU. Il cunoasteti cumva pe presedintele consiliului judetean Vaslui,domnul BUZATU.? Ce parere aveti despre pozitia acestuia cu privire la demiterea(mascata in demiisii de onoare) ale Gabrielei Firea si Marius Budai,care din declaratia dansului se intelege ca PSD,prin dumneavoastra a facut o MARE GRESEALA ca au fost destituiti,lucru prin care se incepe DESTRUCTURAREA PSD. Ce faceti cu dansu,il excludeti din PSD,pentru a le da SATISFACTIA dusmanilor PSD. Cred cu tarie ca COHORTELE de jurnalisti care bine mobilati cu haine de fite,se bucura enorm cand PSD le da o PAINE ALBA de mancat prin astfel de NASTRUSNICII. Dar despre AZILUL GROAZEI,care este mult mai mare pe intreg teritoriul ROMANIEI,in care isi duc o viata blestemata vreo doua milioane de batrani care SUFERA in tacere in locuintele lor vechi,nemancati si uitati de lume,care prin munca lor au ridicat Romania ca dupa 89 sa aibe POLITICIENII si SMECHERII de unde sa se imbogateasca. Pentru aceste NENOROCIRI cine ar trebui DEMIS,nu cumva toata CLASA POLITICA ,care nu ii mai vede pe NAPASTUITI,intruc ei,se plimba in LIMUZINE BLINDATE si nu au timp de astfel de asazise NIMICURI. SLAVA,CONDUCERII PSD.!

    "....care nu sunt conditionate de desfiinatrea pensiilor speciale!" continua dl Ciolacu!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb