CIOLACU: "Guvernul pregăteşte un plan de austeritate pentru 2021"

J.P.
Politică / 17 septembrie 2020

"Guvernul pregăteşte un plan de austeritate pentru 2021"

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Guvernul Orban pregăteşte un plan de austeritate pentru 2021, iar liberalii vor să taie cu 50% tichetele de grădiniţă ale copiilor.

"Liberalii taie cu 50% tichetele de grădiniţă ale copiilor! Nici pentru ei nu mai au bani. Este încă un semn că, dacă rămân la guvernare, pregătesc un plan de #austeritate pentru 2021!

O spun răspicat: PSD se va #opune în Parlament oricăror măsuri de acest gen! Fiindcă PSD luptă pentru a proteja veniturile românilor, în timp ce liberalii doar mută banii ţării în propriile buzunare!

Românii trebuie să le dea un semnal ferm că aşa nu se mai poate - atât în alegerile locale din 27 septembrie, cât şi la cele parlamentare!" a afirmat Marcel Ciolacu pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. La care vei contribui si tu , tigan borat, impreuna cu Securitatea din spatele tau, caci voi il sustineti pe Sica, Plavanache si Guwernul acestora de ciumpalaci, hoti si tradatori!

    Mi-as dori asta. Faptul ca PNL nu vrea sa schimbe codul fiscal pentru a mari taxele sau a elimina scutirile de taxe este revoltator.

    De asta nu votez PNL. Tocmai pentru ca nu are planuri pentru a face ceea ce este corect, Ciolacule.

    PSD-ul a distrus moneda nationala, pacalicilor nenorociti. 

    PSD ul ne-a adus la fundul sacului. Cei mai mincinosi politicieni si hoti sunt PSD isti. Niste nenorociti au mintit pensionarii , au mintit copii, au mintit bugetarii.pentru voturi. La alegeri nu o sa mai voteze nimeni cu ei. Mincinosi, hoti, banditi asta sunt PSD isti.

    Mai Vipusca,

    Si... PSD-ul tau cu Vasileasca Dancila, Tanase sunti mai buni? Ce au facut Tanase si Vasileasca cu militarii tarii cum se numeste? 

    Dar ai dreptate, Orban are in vedere austeritate si cine stie daca nu este necesara.  

    Voi, dupa cum sa vazut nici atat nu intelegeti. Ce-i austeritatea si cum se aplica. Ca ce a facut Vasileasca si Tanase cu pensiile militare nu se cheama austeritate. 

    In 2017, in conditiile in care Tara avea crestere economica si bugetarii beneficiau de cresteri semnificative de salarii, in conditiile in care vorbeati de cresterea cu 40% a pensiilor, OUG 59 de blocarea a pensiilor militarilor a fost evident ca o actiune rauvoitoare personala a cuiva scapat de sub controlul PSD-ului si nu o masura de austeritate.  

    Ce a facut PSD (Vasilescu- Tanase ) pensionarilor militari este in realitate discriminare, razbunare, desconsiderare, lipsa de respect fata de armata tarii, infantilism. Si dezbinare si indemn la ura . Ca este de neinteles altfel scopul acestui act.  

    Singurul efect a fost ca, urmare a OUG 59/2017 conceputa de Vasileasca si Tanase, marea majoritate a militarilor pensionari au pensiile blocate la nivelul anului 2010, fara a mai putea beneficia de majorarile acordate tuturor romanilor pensionati, inclusiv de cele in anii 2016, 2017. Ei, si cum se numeste asadar ce faceti voi. Ca sunteti politicieni si vreti voturi. Va spun eu. Politici ca acestea sunt cretinisme, gogomanii mitocanii. Motiv si indemn la dezbinare si ura fata de armata Tarii.  

    Asa ca mai Vipusca, sunteti de neinteles.  

    Si mai vreti si ca "Armata " sa fie cu voi.

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb