Ciolacu: Modificările aduse legii pensiilor speciale sunt "de bun simţ"

T.B.
Politică / 11 octombrie 2023

Ciolacu: Modificările aduse legii pensiilor speciale sunt "de bun simţ"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că proiectul legii pensiilor speciale adoptat de Senat conţine amendamente "corecte, legitime şi de bun simţ", care nu ar mai trebui să ridice probleme din punct de vedere al constituţionalităţii, informează agerpres.ro.

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul legii pensiilor speciale, cu amendamente venite de la Guvern pentru punerea în acord cu decizia Curţii Constituţionale, conform sursei citate.

"Urmează săptămâna viitoare să fie trecute prin Camera Deputaţilor. Am şi avut discuţia cu domnul preşedinte Simonis, ca şi urgenţă legislativă. Este posibil să fie din nou atacată. (...) Trăim în democraţie şi într-un stat de drept. Din punctul meu de vedere, în acest moment, nu ar trebui să mai existe nicio problemă. Toate modificările sunt unele corecte, legitime şi de bun simţ", a susţinut Ciolacu, în cadrul unei declaraţii acordate presei, transmite agerpres.ro.

"Urmează legea pensiilor generale. Avem primele simulări făcute cu Banca Mondială şi adaptări după discuţiile tehnice. E un întreg proces şi un întreg angrenaj care lucrează. Şi vom conveni asupra primei forme a primului pachet pe care îl înaintăm Comisiei (Europene), fiindcă dorim, normal, să îndeplinim şi jalonul din cererea de plată numărul 4. (...) Eu cred că, până la sfârşitul anului, cu un pic de aplicare, mai ales că închidem un capitol, cel cu pensiile speciale, vom reuşi să trecem prin Parlament", a transmis prim-ministrul, conform sursei menţionate.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Ciolacu iar confunda obrazul (prea) gros al specialilor cu bunul simt

    De bun simt este desființarea noțiunii de speciale.Acum a apărut și la salarii.Sistem de succes.

    Mare incompetent acest Ciolacu!

    ”Corb la corb nu-si scoate ochii”.Ciolacu este la fel cu majoritatea politcienilor,mincinos si escroc.Se apara pe ei si aparatorii lor(justitie,politie si armata).Noi suntem si altii carora le mai dam ceva (unora cu picatura celorlati cu polonicul.Judecator cu avere de 30 milioana de lei si fruntas PSD care a luat mita 1,2 milioane lei,spune multe.

    Va cacaniti de 2 ani sa nu schimbati nimic.O singura lege pentru tot poporul ,era cea care ar fi multumit pe toti (Mai putin pe beficiari ) Dar,ca mai exista si un dar......

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb