CIOLOŞ: "Mesajul cu ameninţări antisemite adresat marii actriţe Maia Morgenstern nu poate rămâne fără consecinţe penale"

A.P.
Politică / 28 martie 2021

"Mesajul cu ameninţări antisemite adresat marii actriţe Maia Morgenstern nu poate rămâne fără consecinţe penale"

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, afirmă că mesajul cu ameninţări incalificabile antisemite adresat actriţei Maia Morgenstern nu poate rămâne fără consecinţe penale pentru autori. "Instituţiile statului român trebuie să se autosesizeze de urgenţă", a transmis europarlamentarul, potrivit news.ro.

"Mesajul cu ameninţări incalificabile antisemite adresat marii noastre actriţe Maia Morgenstern şi Teatrului Evreiesc de Stat nu poate rămâne fără consecinţe penale asupra autorului sau autorilor. Sunt şocat de violenţa de limbaj, atitudinea extremistă, de intoleranţa etnico-religioasă şi rasismul scrisorii făcute publice de doamna Maia Morgenstern. Credeam că am învăţat cu toţii lecţiile istoriei şi că acesta este un capitol încheiat", a transmis Dacian Cioloş, într-o postare pe Facebook.

Liderul PLUS consider că "instituţiile statului român trebuie să se autosesizeze de urgenţă, să identifice şi investigheze aceste ameninţări de neconceput".

"Sunt alături de Maia, de teatrul evreiesc şi de toţi cei care s-au simţit ameninţaţi de această manifestare reprobabilă", a mai transmis Cioloş.

Un mesaj care cuprinde ameninţări cu moartea la adresa actriţei Maia Morgenstern a fost trimis către Teatrul Evreiesc de Stat şi este semnat "din partea partidului AUR".

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) reclamă, sâmbătă seară, "înscenări mizerabile" în numele formaţiunii şi transmite întreaga susţinere pentru Maia Morgenstern.

"Suntem consternaţi în faţa acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă", a transmis formaţiunea, apreciind că este vorba despre "o provocare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Doamna MAIA MORGENSTERN. Cu siguranta ca EXTREMISTUL care v-a amenintat cu MOARTEA v-a fi descoperit si v-a trebui sa fie trimis in PUSCARIE. Dar,cred ca individul,a fost inspirat de catre IOHANNIS care a spus ca DRAGNEA,a fost la EVREI ca sa faca cu ei niste intelegeri oculte,pe sub masa.Acum ,sare in apararea dumneavoastra,alt DUSMAN al ROMANIEI si ROMANILOR,unu CIOLOS,care din pozitia ocupata la BRUXELLES lupta impotriva intereselor TARII,care l-a trimis sa se lafaie acolo pe banii Romanilor si sa le apere Interesele.Este inadmisibil ca dumneavoastra sa fiti amenintata cu MOARTEA.Dar ce ziceti de meciul de aseara dintre UNGARIA si ROMANIA,unde asa cum a spus capitanul echipei de fotbal al ROMANIEI,pe tot timpul meciului,jucatorii Romani au fost facuti TIGANI. Aici nu seamana tot a RASISM si ANTISEMITISM.? NU am auzit nici un reprezentant de la varful ROMANIEI,sa ia atitudine impotriva acestei batjocuri la care au fost supusi fotbalistii nostri.Ba mai mult,cred ca azi,UDMR,v-a arbora in berna steagul ROMANESC dupa victoria Romaniei.Pai nu tot IOHANNIS i-a adus la Guvernare ca sa isi bata joc de Romani.?

    Se chinuie astia sa o bage cu antisemitismul ca sa acopere porcariile cu care omoara oameni. Real nu exista antisemitism insa cateva trompete se lupta sa-l inventeze.

    Bai Ciupitura-boratura, acum ca ai lins-o si ai spalat-o pe toate partile, pe Maia, ca sa nu ramana cu "onoarea nereperată", nu simti nevoia sa te racoresti cu un gat de "socata"?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb