Cisco anunta competitia Cisco I-Prize pentru identificarea ideilor noi de afaceri

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 noiembrie 2007

Competitie internationala pentru accelerarea inovatiilor lansata prin utilizarea de tehnologii pentru colaborare

Odata cu deschiderea Cisco Globalisation Centre East la Bangalore, India, Cisco® a anuntat lansarea Cisco I-Prize, o competitie deschisa tuturor întreprinzatorilor si inovatorilor din întreaga lume. Cisco I-Prize urmareste reunirea unor echipe internationale care sa dezvolte idei de afaceri utilizând tehnologiile de colaborare de la Cisco si punerea în practica a acestor idei prin intermediul procesului Cisco de identificare a tehnologiilor inovatoare în scopul lansarii lor în pietele de profil. Membrii echipei câstigatoare vor avea oportunitatea sa se alature companiei Cisco în calitate de fondatori ai unui departament nou pentru tehnologii noi. De asemenea, este posibil ca, în functie de valoarea ideii selectate, Cisco sa investeasca pâna la 10 milioane de USD pentru finantarea noului departament.

Traditia Cisco se bazeaza pe ideea de conectare interumana, iar aparitia tehnologiilor de colaborare bazate pe Internet ofera o oportunitate noua de a conecta inovatorii si de a-i ajuta sa-si transpuna ideile în afaceri viabile. Utilizând forta retelei la nivel global si profitând de aparitia unor procese si instrumente noi de colaborare, Cisco spera sa identifice idei noi de afaceri de la participanti din întreaga lume.

"Exista zone extinse din lume unde inventatorii si întreprinzatorii nu au acces imediat la capitaluri de investitii sau la alte mijloace de finantare, însa au idei excelente. Dorim sa oferim acestor inovatori o piata de desfacere si mijloacele necesare pentru a-si transpune visurile în realitate. Aparitia tehnologiilor pentru colaborare si dezvoltarea retelelor determina o evolutie rapida a modului în care lucram. Cisco are certitudinea ca pot fi deschise noi canale de propagare a ideilor prin eliminarea decalajelor geografice si ca, în acelasi timp, cultura inovatiei caracteristica firmei Cisco poate beneficia de o infuzie de idei noi." (Marthin DeBeer, Senior Vice President, Cisco"s Emerging Technologies Group)

Competitia Cisco I-Prize a fost anuntata de Marthin DeBeer, care a participat la deschiderea oficiala a Cisco Globalisation Centre East la Bangalore, India, prin intermediul tehnologiei de generatia urmatoare Cisco TelePresence..

Detalii despre competitia Cisco I-Prize

Ideile prezentate vor fi examinate într-o maniera similara evaluarilor efectuate la Cisco privind ideile noi de afaceri propuse la nivel intern pentru departamentul Emerging Technologies Group care a coordonat proiectele colaborative Cisco TelePresence si Cisco Digital Media System. Juriul va evalua elementele de inovare tehnologica si oportunitatile de afaceri generate de ideile propuse. Ideile participantilor trebuie sa aiba potentialul de a genera pentru Cisco un venit de cel putin 1 miliard de USD într-o perioada de 5 - 7 ani si trebuie trimise utilizând ca platforme retele IP. În etapele ulterioare, participantii pot beneficia de acces la o gama larga de instrumente Cisco pentru colaborare, inclusiv de WebEx Meeting Center si WebEx WebOffice, si de oportunitatea de a utiliza salile de întrunire TelePresence din locatii Cisco din întreaga lume.

Competitia Cisco I-Prize este deschisa oricarei persoane cu vârsta peste 18 ani. Angajatii Cisco si membrii familiilor acestora nu sunt eligibili pentru participarea la competitie.

Cisco, sigla Cisco si Cisco Systems sunt marci comerciale înregistrate sau marci comerciale ale Cisco Systems, Inc. si/sau ale societatilor afiliate din SUA si din alte câteva tari. Toate celelalte marci mentionate în acest document sunt proprietatea firmelor respective. Utilizarea termenului de partener nu implica o relatie de parteneriat între Cisco si oricare alta companie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb