Cisco lansează sistemul personal TelePresence

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 iulie 2008

Cisco a prezentat recent următoarea evoluţie din domeniul comunicaţiilor virtuale prin lansarea a două medii noi: un sistem personal Cisco TelePresence pentru birouri individuale şi un spaţiu Cisco TelePresence ideal pentru instruiri de grup şi întruniri interdisciplinare.

Cisco TelePresence System 500

Cisco TelePresence, o tehnologie colaborativă revoluţionară, integrează comunicaţiile audio avansate, comunicaţiile video de înaltă definiţie şi elementele interactive în infrastructura de reţea pentru a asigura o experienţă interactivă de cea mai înaltă calitate. Soluţia Cisco TelePresence poate contribui la reducerea ciclurilor de vânzări şi de dezvoltare de produse, la eficientizarea fluxurilor operaţionale şi la implementarea de practici comerciale care stimulează responsabilitatea ecologică.

Cele două produse noi din portofoliul Cisco TelePresence sunt Cisco TelePresence System 500 şi Cisco TelePresence System 3200. Acestea se alătură echipamentelor terminale Cisco TelePresence System 1000 şi 3000, oferind un portofoliu care asigură capabilităţi de interoperabilitate între companii, multipunct şi de conferinţe video, în vederea scalării simple a întrunirilor virtuale la nivelul organizaţiilor, prin reţele convergente.

Prin lansarea Cisco TelePresence System 500, calitatea experienţei interactive oferite de Cisco TelePresence se extinde la nivelul birourilor personale. Factorul de formă redus păstrează calitatea interacţiunilor realiste de tipul "faţă în faţă" ale soluţiei Cisco TelePresence şi, în acelaşi timp, oferă organizaţiilor flexibilitatea necesară asistării întrunirilor intime, de tipul "persoană la persoană" şi posibilitatea alăturării angajaţilor la întruniri ale unor grupuri extinse, de la locurile de muncă personale. De asemenea, Cisco TelePresence System 500 asigură puncte de intrare la costuri reduse pentru companiile de dimensiuni medii, în vederea implementării teleprezenţei în comunicaţiile cu partenerii, clienţii şi furnizorii.

Cisco TelePresence System 500 integrează un afişaj de 37", o cameră video, o reţea inovatoare de microfoane, difuzoare şi un sistem de iluminare special într-o soluţie completă care se poate monta pe birou, pe un perete sau pe un piedestal, creând una dintre primele experienţe de teleprezenţă de înaltă definiţie pentru uz personal. Păstrând experienţa oferită de soluţia Cisco TelePresence, utilizatorii pot participa la întruniri virtuale apărând într-o formă foarte realistă pentru participanţii din alte spaţii Cisco TelePresence. De asemenea, Cisco TelePresence 500 se poate utiliza ca monitor secundar de birou personal sau ca afişaj digital prin integrarea tehnologiei video Cisco Digital Media System pentru afişări digitale în spaţii publice şi redări de fluxuri video.

Cisco TelePresence System 3200 se bazează pe succesul soluţiei Cisco TelePresence System 3000 pentru şase persoane, triplând capacitatea spaţiului interactiv şi sporind dimensiunile mesei de întrunire virtuale cu un al doilea rând de locuri pentru participări extinse. Ideal pentru sedii de organizaţii şi birouri regionale, sistemul permite echipelor mari să se întrunească şi să colaboreze virtual cu participanţi aflaţi la distanţă atunci când majoritatea membrilor echipei se află într-o anumită locaţie fizică sau efectuarea de instruiri ori prezentarea de aplicaţii cu participanţi şi prezentatori aflaţi la distanţă.

Cisco TelePresence System 3200

Cisco TelePresence System 3200 este destinat oferirii aceloraşi experienţe audio şi video de înaltă calitate pentru participanţi la întruniri amplasaţi pe două rânduri, eliminând necesitatea unui rând înălţat pentru asigurarea unei vizibilităţi optime. Dispunând de configuraţii pentru 12 sau 18 participanţi, obiective noi pentru camera video, microfoane pentru rândul din spate şi un codec nou pentru partajarea de date la 30 fps, Cisco TelePresence System 3200 încorporează elementele inovatoare sofisticate devenite deja standard pentru soluţia Cisco TelePresence.

"Compania SAP este implicată în furnizarea de produse şi servicii care contribuie la accelerarea inovaţiilor comerciale pentru clienţi. Ca furnizori de prim rang de soluţii software comerciale, reconsiderăm constant noţiunea de succes şi elementele necesare pentru a fi adaptabili, integraţi şi flexibili în vederea reacţionării la schimbări la presiunile complexe - să faci mai mult şi să oferi mai mult în condiţii de eficienţă. Soluţia Cisco TelePresence ne permite să accelerăm procesele operaţionale fără a sacrifica din facilităţile oferite de interactivitatea de tipul "contact personal direct", care constituie un aspect esenţial pentru obţinerea consensului la nivelul echipelor. CTS 3200 ne ajută să scalăm procesele de instruire şi să realizăm întruniri cu un număr sporit de participanţi, ceea ce constituie un element-cheie al portofoliului Cisco TelePresence." (Dietmar Bruder, Vice President, SAP IT Infrastructure Services)

Lansarea recentă a serviciilor Cisco TelePresence intercompanie va permite angajaţilor companiilor să realizeze "contacte personale directe" cu partenerii şi furnizorii caracterizate de aceeaşi simplitate şi securitate ca a actualei interactivităţi la nivel intern. Această inovaţie în comunicaţiile video, combinată cu lansarea de astăzi a echipamentelor terminale CiscoTelepresence adiţionale, va contribui la extinderea capabilităţilor acestei tehnologii la o varietate sporită de companii şi de medii de întruniri interactive.

"Comunicaţiile video devin rapid mijlocul cel mai eficient de comunicare şi de partajare de informaţii. TelePresence înseamnă mult mai mult decât comunicaţii video. TelePresence de "plasează" în întrunire din toate punctele de vedere importante. Datorită evoluţiilor recente privind comunicarea între companii, interoperabilitatea sistemelor de conferinţe video şi extinderea portofoliului de soluţii, am reuşit să sporim în mod semnificativ utilizabilitatea şi valoarea soluţiei TelePresence. Aceasta va contribui la proliferarea soluţiei la nivelul organizaţiilor de toate dimensiunile." (Charles Stucki, Vice President and General Manager, TelePresence Systems Business Unit, Cisco)

Componentele esenţiale ale experienţei inovatoare oferite de soluţia TelePresence sunt serviciile integrate de la partenerii certificaţi ai companiei Cisco. Cisco oferă servicii noi, specifice, îmbunătăţite şi flexibile pentru instalarea şi configurarea Cisco TelePresence System 500 în vederea scalării rapide şi rentabile a implementărilor.

Recent, Cisco a îmbunătăţit capabilităţile multipunct ale soluţiei Cisco TelePresence cu posibilitatea de scalare a unei singure întruniri la maxim 48 de locaţii şi a realizat interoperabilitatea cu sistemele de videoconferinţe bazate pe standarde în vederea scalării implementărilor soluţiei Cisco TelePresence la nivelul organizaţiilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb