Cityland vinde proprietăţi şi în Bitcoin

Vlad Dobrea
Companii #Imobiliare / 18 decembrie 2017

Cityland vinde proprietăţi şi în Bitcoin

Cityland, agenţie imobiliară specializată în tranzacţionarea de proprietăţi în ansambluri rezidenţiale noi, anunţă posibilitatea de a încheia tranzacţii şi în Bitcoin, pe fondul creşterii popularităţii monedei virtuale, conform unui comunicat de presă trasmis redacţiei noastre.

Paul Pop, partener Cityland a declarat: "Întrucât am observat o creştere a numărului de români activi în piaţa Bitcoin, dintre care majoritatea interesaţi de investiţii imobilare, am decis să le oferim posibilitatea acestora de a-şi compara portofoliul de Bitcoin în raport cu piaţa imobiliară, ba chiar să achiziţioneze proprietăţi direct în moneda virtuală, oferindu-ne, totodată, un avantaj competitiv pe piaţă. Decizia de a implementa plăţile prin criptomenedă a survenit ca urmare a solicitărilor investitorilor străini pe piaţa imobiliară din România, dar avem în vedere utilizarea acesteia şi de către clienţii români".

Preţurile apartamentelor vor fi exprimate direct în Bitcoin, pe site-ul agenţiei şi vor fi actualizate în timp real. Preţurile în Bitcoin ale proprietăţilor din portofoliul Cityland încep, la momentul acestei ştiri, de la patru bitcoin, echivalentul a circa 55.0000 euro.

Cityland va acorda această facilitate clienţilor printr-un parteneriat cu platforma de schimb pentru Bitcoin. Astfel, clienţii care vor achiziţiona proprietăţi în Bitcoin vor beneficia de discounturi din comisionul de exchange. Cryptocoin.pro este o platformă specializată în schimbul din moneda convenţională în criptomonedă (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, IOTA, Bitcoin Cash), care permite tranzacţionarea atât pe telefonul mobil, cât şi pe tabletă/laptop/PC. Firma dezvoltă deja instrumente bancare pentru plăţi în Bitcoin pentru bănci din Elveţia.

Bitcoin este un sistem de plată electronică descentralizat şi o monedă digitală (criptomonedă) opensource creată în 2009. Bitcoin (BTC) a fost creat de pentru a asigura protecţia investiţiilor şi finanţarea liberă a afacerilor, fără a face apel la instituţii financiare şi în afara oricărei constrângeri şi reglementări. Numele Bitcoin se referă de asemenea şi la programul opensource pentru folosirea acestor monede, cât şi la reţeaua peer-to-peer (de la egal la egal) pe care acesta o formează.

Din august 2017, criptomoneda Bitcoin şi-a mărit valoarea cu peste 300%, de la 5.000$ la peste 15.000$, iar conform site-urilor de analiză, în februarie 2018, va depăşi pragul de 30.000$, relatează comunicatul de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb