Ciucă: "În construcţia bugetară de anul viitor vrem ca toate proiectele strategice de modernizare să fie finanţate"

F.D.
Politică / 17 noiembrie 2023

Ciucă: "În construcţia bugetară de anul viitor vrem ca toate proiectele strategice de modernizare să fie finanţate"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că obiectivul partidului este buna guvernare, iar în construcţia bugetară de anul viitor liberalii vor susţine ca toate proiectele strategice de modernizare să fie finanţate, relatează News.ro.

"În guvernările liberale, dezvoltarea locală a fost întotdeauna o prioritate, iar dovadă stau programe de investiţii precum Anghel Saligny, dar şi absorbţia record a fondurilor europene şi toate şantierele începute sau deblocate de PNL în comunităţile din România. În discuţiile pe care le-am avut astăzi cu aleşii locali liberali şi cu preşedinţii organizaţiilor locale PNL din Mehedinţi, le-am spus tuturor că obiectivul nostru rămâne buna guvernare", a scris, vineri seară, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

Potrivit acestuia, administraţiile liberale din întreaga ţară sunt un exemplu de bune practici tocmai pentru că prioritizează investiţiile.

"În construcţia bugetară de anul viitor vom susţine ca toate proiectele strategice de modernizare să fie finanţate, indiferent că vorbim de spitale, şcoli sau infrastructură rutieră. Pentru a se dezvolta, zona Olteniei are nevoie de drumuri de mare viteză, moderne şi sigure, care să lege regiunea de restul ţării", a mai transmis preşedintele PNL.

Acesta afirmă că "Partidul Naţional Liberal a fost în aceşti ani un factor de stabilitate şi de echilibru în guvernare şi tot aşa vom continua".

"Pentru că misiunea noastră este să construim o Românie puternică şi prosperă pentru toţi cetăţenii săi", a mai transmis Ciucă.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Daca nu ati fi risipit 100 miliarde euro luat imprumut,

    in "era Johannis" ar fi ramas si ptr. modernizare  

    1. Domnule NICOLAE CIUCA. Daca vreti sa obtineti un rezultat bun la viitoarele alegeri impreuna cu PNL.faceti bime si dati-l afara din PNL,pe vataful DINU PATURICA care la fel ca personajul lui Nicolae Filimon,a ajuns si el un fel de CIOCOI,prin aceleasi procedee ca ale sinistrului personaj. Altfel,o sa patiti si dumneavoastra ce a patit boierul TUZLUC care a fost sapat de vataf.Cred ca nu ati uitat cum rares RAGEA din toti plamani ca sa fie CATU presedintele pNL. Cand acel alt parvenit a fost indepartat rares s-a lipsit de el si s-a lipit de dumneavoastra ca timbrul de scrisoare. Daca nu doriti ca PNL sa aibe soarta PNTCD,aruncati STRICACIUNILE din PNL gen rares,sighiartau si alte lepre care trag PNL in jos. IN rEST,SA AUZIM NUMAI de BINE.!

    Voi "politicienii" înrobiți Romania prin contractarea de împrumuturi până peste puterea de rambursare, cu toate consecințele care decurg de aici.Acesta este "programul " de guvernare.Pentru a face asta beneficiați de susținerea tacită (prin mânjirea acestora) a celorlalte instituții care nu își fac datoria.Intrebare: cum ai ajuns ofițer? că să închidem cercul.

    Ciuca , un om intre oameni , un atlet al democratiei .

    Nicolae Ciuca își dorește ca toateă proiectele strategice de modernizare să fie finanţate din bugetul pe anul viitor. El face pe prostul si se laudă cu programe de investiţii precum Anghel Saligny, initiat de PNL în comunităţile din România, de parcă n-ar fi vorba despre continuarea PNDL-3 privind alocarea fondurilor guvernamentale de investiții pentru comunitățile locale, in mod ineficient, netransparent și pe criterii puternic politizate. Anomalia este ca fondurile de investitii sunt acordate nu în funcție de nevoile punctuale locale ale oamenilor, ci în funcție de interesele firmelor de partid. Nimeni nu stabilește niște criterii clare în aprobarea investițiilor, iar banii pentru proiecte sunt dati din pixul unui ministru.

    De aceea inainte de toate e nevoie de descentralizare si de reforma administrativ teritorială . 

    Ciuca „ romanul absolut ” de inalta tinuta militara si singurul politician aflat la virful piramidei in care tara poate avea incredere cistiga la pas alegerile din 2024 .Seriozitatea , bunul simt , dorinta de a face bine cetateanului de rind , noninfatuarea , modestia fara de cusur fac din fostul generalul si din actualul sef PNL Ciuca unicul candidat acceptabil .Nu are contracandidat .A fi fara de pata nu este la indemina oricui .Cu cit trece timpul cetatenii vor fasce comparatii .In aceste vremuri de razboi avem nevoie de cineva care intelege esenta lucrurilor si nu de politruci de ocazie .Ciuca este alesul .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb