Ciucă: "Investiţiile vor fi reperul acţiunilor noastre în 2023 şi 2024"

I.A.
Politică / 25 aprilie 2023

Ciucă: "Investiţiile vor fi reperul acţiunilor noastre în 2023 şi 2024"

Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat în timpul vizitei de astăzi la Iaşi că a discutat cu filiala judeţeană despre proiectele de dezvoltare din regiune, arătând: "Investiţiile vor fi reperul acţiunilor noastre în 2023 şi 2024", potrivit news.ro.

Acesta a subliniat: "Pentru această zonă, avem planuri mari: spitalul regional, reabilitarea spitalului pentru copii "Sfânta Maria", autostrăzile A7 şi A8 şi toate proiectele de utilităţi în valoare de 1,5 miliarde lei derulate prin «Anghel Saligny»", adăugând: "Toate aceste proiecte ne arată că Moldova este în pragul unei noi etape istorice de dezvoltare".

Nicolae Ciucă a afirmat într-o postare pe Facebook: "În cursul vizitei de lucru de la Iaşi, am avut o întâlnire cu organizaţia judeţeană a PNL, cu care am discutat despre proiectele de dezvoltare derulate în regiune şi de rolul PNL în administraţia locală şi centrală în cadrul acestui proces de modernizare. Alegerile locale din 2020 au arătat care este potenţialul organizaţiei ieşene, care a obţinut un număr record de mandate în administraţia locală, din 1990 până azi. Investiţiile vor fi reperul acţiunilor noastre în 2023 şi 2024 şi mă refer atât la cele guvernamentale - la programele realizate cu fonduri europene de coeziune sau cele finanţate prin PNRR - dar şi la atragerea de investiţii private".

El a enumerat proiectele care vor fi realizate în zona Moldovei.

Premierul a subliniat: "Pentru această zonă, avem planuri mari: spitalul regional, reabilitarea spitalului pentru copii «Sfânta Maria», autostrăzile A7 şi A8 şi toate proiectele de utilităţi în valoare de 1,5 miliarde lei derulate prin «Anghel Saligny». Aceste investiţii vor creşte calitatea vieţii şi vor crea noi locuri de muncă, judeţul Iaşi urmând să fie principala locomotivă a dezvoltării zonei de Nord-Est, aşa cum Clujul şi Bihorul sunt în zona Transilvaniei. Toate aceste proiecte ne arată că Moldova este în pragul unei noi etape istorice de dezvoltare, urmând să cunoască una dintre cele mai ridicate rate de creştere economică în anii următori".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb