CLAUDIU TÂRZIU: "Ne opunem încercării de a instaura dictatura pe motive medicale"

G.B
Politică / 14 august 2021

 Claudiu Târziu

Claudiu Târziu

Senatorul Claudiu Târziu, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, a declarat, astăzi la Târgu Mureş, că AUR se opune încercării Guvernului de a instaura "dictatura pe motive medicale" şi contestă crearea de "discriminări evidente" între vaccinaţi şi nevaccinaţi, potrivit Agerpres.

Într-o conferinţă de presă Claudiu Târziu a afirmat:"AUR vrea să îi conştientizeze din timp pe români asupra pericolului care ne paşte şi să îi mobilizeze pe români pentru o rezistenţă exemplară şi să reacţioneze la această nouă încercare de răpire a drepturilor şi libertăţilor noastre, la această încercare de a fi puşi în jug şi a fi mânaţi precum vitele către un viitor de aur distrugător. Acest viitor a fost anunţat prin diferite politici publice, nu întâmplător presărate cu un maxim interes pentru sexualitate, care rezultă din ideologia neomarxistă, una de inspiraţie freudo-marxistă. (...) Neomarxiştii vizează întotdeauna instinctele primare, instinctele joase, pe care vor să le manipuleze, pentru că aşa consideră că oamenii pot fi mai uşor de manipulat şi de slăbit în fibra lor morală şi mai uşor de condus. (...) Cam în direcţia asta îşi duc politicile, de aici obsesia lor de a legifera tot felul de deviaţii sexuale, de aici obsesia lor pentru instituirea unei educaţii pornografice pentru noile generaţii, de aici obsesia lor pentru distrugerea familiei şi pentru distrugerea bisericii, singurul reazem moral credibil şi probat în veacuri de existenţă pentru umanitate. Ne opunem încercării de a instaura dictatura pe motive medicale".

El a precizat că AUR a iniţiat un proiect de lege prin care să se pedepsească orice fel de discriminări din partea autorităţilor sau a agenţilor economici care ar obliga cetăţenii să facă ceva împotriva voinţei lor în privinţa vaccinării.

Liderul AUR a spus că formaţiunea sa doreşte să atragă atenţia asupra tentativei de instaurare a unei noi dictaturi în România, dar şi în alte state, arătând că o dovadă este şi hotărârea de guvern, intrată în vigoare de la 1 august, care a statuat "discriminări evidente între vaccinaţi şi nevaccinaţi", manifestări culturale şi de divertisment cu până la 75.000 de participanţi, dar mai ales limitarea protestelor la care se permite un număr maxim de 500 de persoane.

La conferinţa de presă de la Târgu Mureş, alături de copreşedintele AUR Claudiu Târziu au participat deputatul Dan Tănasă şi preşedintele filialei Mureş a AUR, Răzvan Biro.

Opinia Cititorului ( 23 )

  1. Un alt vadim urlator , dar fara intelect.

    1. E "tarziu" la minte, asa cum bine il descrie numele.

      In schimb, e perfect pentru AUR, alaturi de Sosoaca. 

      Partidul inTarziatilor mintal.

      Sunteti 2 labe triste, pupatoare de funduri useriste!

      PROSTALAII care il critica pe copresedintele AUR sunt doi ANTIROMANI,care le bea colastra celor de la PNL si USR-PLUS. Numai cine nu are creier nu observa cum Romania a devenit nu numai o CLONIE din care Romanii fug mai rau ca si Afganii din calea Talibanilor,dar,Tara a ajuns Groapa de Gunoi a Europei,iar trei sferturi dintre Romanii ramasi in Tara sunt deja muritori de foame.Cei care conduc azi Romania,sunt niste ANTIROMANI care vor duce Tara spre cea mai neagra pagina din Istoria ei Milenara.Ieri,am vazut cum prin Romania circula liber toti Violatorii de copii din Europa cu ocazia circului facut de curvele si labagii LGTB din Tara,care au fost depasiti numeric de CURISTII si CURVELE Straine sositi in Romania.Institutiile statului,SRI,POLITIAsi JANDARMERIA ,au intrat si ei in acesta "HORA" si nu i-au deranjat decat cu o AMENDA MODICA pe CURISTI si CURVE,desi au depasit numarul LEGAL de participanti deci nu au repectat LEGEA cu privire la numarul de participanti admisi de LEGEA facuta de actualii Guvernanti. Intreb.Oare in Guvern sunt multi LGTBisti la fel si in Politie si Jandarmerie.?O TARA care si-a pierdut BUSOLA in care vin si pleaca cine vrea mai rau ca intr-un SAT PARASIT.!

      Abuzezi de faptul ca aici esti anonim . Daca ai spune ceea ce spui si ai fi identificat, ai raspunde in fata legii si a consiliului National pentru combaterea discriminarii.

      nu-s doua ,e aceiasi laba cu fundul ferfenita , a venit de la marsul lgbt si e indignat !

      CURISTULE,poti sa o sugi cat vrei dar nu in Romania. Pentru voi astia DEZAXATII SEXUALI sunt destule TARI in care puteti sa mancati copii cruzi si sa va faceti clisme cu sulele,de exemplu OLANDA. Asa ca MARS afara di Romania,DEZAXATILOR ca MURDARITI pamantul SFANT al unei Tari Crestine,care doreste sa Traiasca ,sa Munceasca si sa isi intemeieze o Familie ,asa cum Dumnezeu a CREAT OMU.!

      Mi se pare cam bronzat

      Esti perfect pentru AUR si PSD.

      La asa partide, asa sustinator!

      Ha, ha, ha! 

      Ceea ce nu vrei ( sau nu poti ) sa pricepi, este ca suntem cetateni europeni , cu toate drepturile si obligatiile corespunzatoare . Poate tie nu-ti place LGBT+ , dar asta vine la pachet cu faptul ca poti munci liber in UE , ca ne vin sume importante pentru infrastructura sau ca facem parte din acelasi mecanism de Securitate , sa nu ni se intample ceva similar cu ce a patit Georgia , ucraina sau Moldova .

      Pai daca tot te lauzi cu faptul ca esti cetatean european si aperi LGBT+, pt ca sa putem munci liber in UE, atunci, ori sus curul, ori pune-te capra!

      Sa te ia DRACU de SCLAV EUROPEAN. Tu,cred ca muncesti la cules de capsuni in Spania si nevastata este la produs pe autostrazile spaniole.Ce sume de bani visezi mai LABAGIULE ca vin de la (M)UE.? Nici Cotizatia pe care o platim nu o primim inapoi.Te gandesti cand vorbesti.?Ce SECURITATE iti asigura ma (M)UE.? Daca se supara RUSII,si trimit vreo cateva rachete supersonice,Romania este PRAF si PULBERE,iar cei care zici tu ca te apara,vor fugi inainte sa ajunga rachetele Rusesti in Romania,ca au sateliti prin care ne supravegheaza . Ba ai dracu,multi mai sunteti da,PROSTI RAU.V-au spalat occidentalii pe creier de cand stati in genunchi si culegeti la capsuni,. Nevastata,poate ca s-a mai desteptat putin din bacteriile pe care le inghite pe CENTURA SPANIOLA.!

    Dictatura?

    Asta este idiot!

    Nu exista tara europeana cu masuri impotriva pandemiei mai relaxata decat Romania si mai permisiva in privinta libertatiil de a alege calea nevaccinarii. 

    1. Cate inca mai au stare de alertă prelungita la cate 30 de zile pe vecie?

      Absolut toate , inclusiv Marea Britanie

      Mutate dracu sa te ia in Marea Britanie. Pana atunci,da o fuga la Ambasada Marii Britaniei sa te futa in cur Ambasadoru si tu,sa ii sugi sula.!

      Spania nu mai are din mai. Austria nu a avut niciodata. Nu stiu Germania legal cum sta.

      Spania este pe cale de a modifica starea de Urgenta ( care nu mai este din mai ) in state de necesitate, conform recomandarii curtii supreme. Aceeasi Marie, cu alta palarie. Iar la toamna / iarna , cred ca vine in Val de covid mai tare decat cel de anul trecut . Mult succes nevaccinatilor.

      Austria a luat aceleasi masuri , dar a abordat legal altfel , conform propriei constitutii :

      A fost declarată o stare de urgență în Austria . din cauza pandemiei Covid-19? Prin ce autoritate și cât timp? O stare de urgență nu a fost declarată în Austria, iar Constituția nu prevede o astfel de declarație (a se vedea Q1 despre puterile extraordinare ale Guvernului în cazurile în care Parlamentul nu se poate întruni). Guvernul a acționat pe baza legislației preexistente privind controlul epidemiei, și anume Legea privind bolile epidemice. Astfel, la 11 martie 2020, ministrul sănătății, printr-un decret, a interzis întrunirile cu peste 500 de participanți, a dispus închiderea universităților și școlilor, a oprit traficul transfrontalier etc. Pentru a face față pandemiei Covid-19, au fost adoptate legi specifice care prevăd autorizații pentru miniștrii federali de a emite reglementări și extinderea competențelor executivului: Legea Covid-19 (15 martie 2020), inclusiv măsurile COVID-19 Act (COVID-19-Maßnahmengesetz), a doua lege Covid-19 (21 martie 2020), inclusiv Legea privind măsurile de însoțire a COVID-19 în proceduri administrative, proceduri în fața tribunalelor administrative, în fața Curții administrative supreme și a Curții Constituționale (Verwaltungsrechtliches COVID -19-Begleitgesetz - COVID-19-VwBG). 

    trebuie mai multa combativitate si determinare ! daca luati ex tiganului din buzau de la psd , cu vaicareli la tv si fb nu miscam nimic .incercati prin contact de la om la om , e multa munca dar da rezultate , lumea nu se mai uita la tv ca-i multa intoxicare si minciuni .

    Mai bine cu AUR decat curistii dela USR PLUS.

    1. Sunt surprins ca vreun moderator nu remarca postarile care cuprind cuvinte obscene.

      Ai citit postarea de mai sus, si apoi ai simtit nevoia imediata a unui supozitor?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb