Clotilde Armand reclamă o "situaţie revoltătoare" moştenită de la fostele administraţii

F.D.
Politică / 3 septembrie 2022

Clotilde Armand reclamă o "situaţie revoltătoare" moştenită de la fostele administraţii

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, reclamă, astăzi, o" situaţie revoltătoare" moştenită de la fostele administraţii, respectiv învăţarea în trei schimburi cauzată de lipsa spaţiilor. Primarul anunţă că situaţia a fost remediată la Şcoala Gimnazială "Herăstrău", potrivit News.ro.

"O situaţie revoltătoare pe care am moştenit-o de la fostele adminstraţii o reprezintă învăţarea în trei schimburi cauzată de lipsa spaţiilor suficiente pentru desfăşurarea cursurilor în unele unităţi de învăţământ. În aceste condiţii, a trebuit să identificăm rapid noi spaţii de învăţământ sau să construim altele noi pentru a stopa în cel mai scurt timp posibil acest fenomen inacceptabil într-o capitală europeană şi care produce numeroase neplăceri părinţilor şi cadrelor didactice", a scris, astăzi, pe Facebook, Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 anunţă că, începând cu noul an şcolar, elevii de la Şcoala Gimnazială "Herăstrău" nu vor mai învăţa în trei schimburi.

"Am finalizat lucrările la o construcţie modulară dotată cu tot ceea ce este necesar pentru desfăşurarea unui act educaţional de calitate. În noul spaţiu de învăţământ îşi vor desfăşura cursurile 10 clase de elevi de la ciclul primar: la parter sunt 5 săli de clasă (125 de elevi), cancelarie, grupuri sanitare pe sexe pentru elevi şi profesori, spaţiu tehnic, iar la etaj sunt tot 5 săli de clasă (125 de elevi) şi 2 grupuri sanitare pe sexe. Astfel, la Şcoala Gimnazială "Herăstrău" am rezolvat problema supraaglomerării şi se va învăţa în două schimburi", a mai transmis primarul.

Armand a încheiat cu mesajul: "Continuăm să investim masiv în educaţie şi în viitorul copiilor noştri cu toată opoziţia consilierilor PNL şi PSD".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Felicitari Clotilde!

    Continua tot asa.

    De ce nu este anchetată pentru fraudarea voturilor această femeie? Cum de este susținută de partidul care pretinde că luptă împotriva penalilor?

    1. Cum face cineva din USR ceva bine in țara asta, imediat se găsesc cozi de topor sau pur și simplu oameni plătiți ( troli) care sa le de-a in cap ! Ăștia suntem …. Oare ne mai facem bine?

      Ce anume a făcut bine stimate neomarxist? Scuze că-ți presupun genul, probabil e de la privilegiul meu de alb.

      Ce a făcut bine, în afară de furtul voturilor pe care într-adevăr le-au făcut foarte bine din moment ce nimeni nu-i anchetează, iar cei care îndrăznesc s-o facă sunt eliminați din sistem? 

      VOI,ăștia din USR,nu o sa va mai faceti bine niciodată,întrucât,PROSTII, au mintea odihnita,iar NEBUBII,trebuiesc izolați în spitalele de specialitate.!

    Si asta este o metoda pentru a economisi la incalzirea claselor si a folosi la maxim incaperile, mai ales acum cand pretul materialelor este la cote istorice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb