CNN: Trump spune că ar lua în considerare numirea lui RFK Jr. pentru un rol în administraţia sa

A.F.
Politică / 21 august

CNN: Trump spune că ar lua în considerare numirea lui RFK Jr. pentru un rol în administraţia sa

Donald Trump a declarat marţi că ar fi "cu siguranţă" deschis ca Robert F. Kennedy Jr. să joace un rol în administraţia sa, dacă independentul ar renunţa la cursa sa prezidenţială din 2024 şi l-ar susţine pe fostul preşedinte, relatează CNN.

"Îmi place de el şi îl respect", i-a spus Trump lui Kristen Holmes de la CNN într-un interviu acordat după o escală de campanie în Michigan. "Este un tip genial. Este un tip foarte inteligent. Îl cunosc de foarte mult timp", a adăugat candidatul republican la preşedinţie. "Nu ştiam că se gândeşte să se retragă, dar dacă se gândeşte să se retragă, cu siguranţă aş fi deschis la asta", a mai spus Trump.

Comentariile lui Trump au venit după ce coechipiera lui Kennedy, Nicole Shanahan, a declarat într-un podcast postat marţi că Kennedy ia în considerare abandonarea cursei şi susţinerea lui Trump. Ea a descris decizia ca fiind menită să reducă "riscul" ca vicepreşedinta Kamala Harris să-l învingă pe Trump.

Trump a declarat că i-ar plăcea să aibă această susţinere, pentru că întotdeauna "i-a plăcut" Kennedy.

Întrebat dacă ar lua în considerare numirea lui Kennedy într-un rol în administraţia sa, dacă va câştiga în noiembrie, Trump a spus că "probabil ar face-o".

"Îl plac foarte mult. Îl respect foarte mult", a spus Trump. "Probabil că aş face-o, dacă s-ar întâmpla aşa ceva. El este un tip foarte diferit - un tip foarte inteligent. Şi, da, aş fi onorat de această susţinere, cu siguranţă", a mărturisit fostul preşedinte republican.

El a minimalizat, de asemenea, potenţialul de reacţie din partea republicanilor pentru numirea lui Kennedy, care a adoptat o serie de poziţii progresiste. "Îmi plac oamenii inteligenţi, iar republicanii mă plac", a argumentat Trump.

În interviu, fostul preşedinte a recunoscut, pe de altă parte, că situaţia cursei din 2024 s-a schimbat de când preşedintele Joe Biden s-a retras luna trecută, iar Harris a devenit candidatul democraţilor. Cu toate acestea, Trump a insistat că strategia şi mesajul său nu s-au schimbat. "Conduc în sondaje, dar nu la fel de mult", a spus el. "Dar, indiferent de asta, întregul meu mesaj nu se schimbă. Nu vrem criminalitate. Vrem să avem o armată puternică. Trebuie să oprim intrarea drogurilor. Trebuie să împiedicăm oamenii să intre în ţara noastră printr-o graniţă deschisă", a enumerat fostul preşedinte.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9772
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4781
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2350
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8312
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7290

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb