Colliers anunţă promovarea Oanei Stamatin în poziţia de ESG Chief Officer în Europa Centrală şi de Est (CEE)

G.U.
Companii / 2 februarie 2022

Oanei Stamatin

Oanei Stamatin

Compania de consultanţă imobiliară Colliers anunţă promovarea Oanei Stamatin în poziţia de ESG Chief Officer în Europa Centrală şi de Est (CEE), care include acum Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România şi Slovacia, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Oana Stamatin, anterior Deputy Head of Green & Healthy Buildings Certifications and Building Surveying în cadrul Colliers România, este un expert cu performanţe dovedite în industrie, oferind consultanţă în vederea certificării conform standardelor LEED, BREEAM şi WELL pentru mai mult de 100 de proiecte în ultimii 10 ani, care totalizează aproximativ 3 milioane de metri pătraţi. De asemenea, a fost implicată şi în proiectele de consultanţă tehnică pentru 3,4 milioane de metri pătraţi de spaţii oferite de Colliers în ultimii 15 ani, în cadrul diviziei de Building Surveying.

Oana va fi responsabilă pentru implementarea obiectivelor globale ESG în regiunea CEE, aşa cum au fost ele stabilite în abordarea globală ESG a Colliers. Lansat în 2021 şi denumit "Elevate the Built Environment", noul cadru strategic al Colliers este conceput pentru a încorpora cele mai bune practici ESG în întreaga organizaţie. În plus, Oana va dezvolta şi construi un program de educaţie ESG pentru angajaţii din CEE şi va lansa, împreună cu birourile locale, strategia de marketing şi comunicare pentru serviciile ESG.

"Sunt încântată să îi urez bun venit Oanei în această nouă funcţie. Cu o experienţă atât de vastă în consultanţa în domeniul sustenabilităţii, sunt sigură că va contribui cu succes la angajamentul Colliers de a-şi îmbunătăţi impactul asupra mediului şi de a crea valoare economică şi socială în întreaga organizaţie la nivel internaţional", a declarat Monika Rajska-Wolinska, CEO al Colliers în CEE.

"ESG este cadrul strategic pentru a face lucrurile corect, una dintre valorile noastre de bază la Colliers, iar pentru mine este un pas important şi un privilegiu să preiau rolul de Chief Officer ESG pentru CEE şi România. Sunt încântată să lucrez alături de colegii mei experimentaţi din echipele regionale , pe măsură ce punem în aplicare strategia Elevate the Built Environment", a declarat Oana Stamatin, ESG Chief Officer al Colliers în CEE şi România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb