Color Smart a înregistrat o creştere de 25% a segmentului de clienţi corporate

G.U.
Companii / 15 aprilie 2022

Color Smart a înregistrat o creştere de 25% a segmentului de clienţi corporate

Color Smart Distribution, unic importator şi distribuitor în România şi Republica Moldova al brandurilor premium Benjamin Moore, Novacolor şi PPG, şi-a majorat portofoliul de clienţi corporate cu 25%, deşi segmentul de business din industria locală de amenajări interioare a fost afectat în ultimii ani, iar volumul total al lucrărilor s-a redus, se arată într-un comunicat de presă.

"Noi am reuşit să creştem vânzările pentru că am oferit soluţii clienţilor care şi-au dorit decorări spectaculoase, ieşite din comun, sofisticate. Observăm o cerere tot mai mare în zona produselor şi serviciilor premium şi premium plus, o dorinţă a beneficiarilor de a obţine amenajări de calitate, durabile, realizate cu materiale ecologice, naturale. De asemenea, arhitecţii şi designerii cu care lucrăm au ridicat şi ei ştacheta şi în proiectele pentru clienţii lor au folosit combinaţii de vopsele în care ponderea celor decorative a fost mai mare", declară Cătălina Trupşor, fondator şi CEO Color Smart Distribution.

Potrivit sursei citate, clienţii business Color Smart provin din industrii variate, însă dominante sunt companiile din HoReCa, showroomurile de optică medicală şi clinicile medicale, precum şi clădirile de birouri.

Majoritatea proiectelor realizate pe segmentul business implică vopsea lavabilă, companiile căutând rezistenţă sporită la trafic, durabilitate, dar şi culori care nu-şi modifică intensitatea şi textura în timp. Există desigur şi excepţii, în cazul birourilor destinate managerilor de top, care doresc amenajări reprezentative pentru personalitatea lor şi aleg de obicei vopsele decorative în funcţie de trendurile din industrie. În 2022, de exemplu, este dominant trendul de apropiere de natură, aşadar în proiectele de amenajare se folosesc argile, cimenturi şi produse minerale.

Pentru proiectele corporate Color Smart oferă un pachet personalizat de servicii, care include: consultanţă în alegerea culorii, texturii şi finisajelor potrivite, în funcţie de specificul proiectului, consultanţă în bugetare (estimarea şi calcularea bugetului), suport tehnic pentru pregătirea vopselei, consiliere în şantier, precum şi recomandări de specialişti cu care companiile poţ colabora - arhitecţi, designeri, constructori, aplicatori.

"În cazul birourilor de lux am remarcat că se solicită microcimenturi, care dau o senzaţie de eleganţă excepţională, de spaţiu nemărginit, de armonie desăvârşită între podea, perete şi tavan. Tendinţa generală este de apropiere de natură şi de obţinere a unor spaţii în care să îţi facă plăcere să îţi petreci timpul indiferent dacă lucrezi sau te relaxezi. Din punct de vedere al materialelor asta înseamnă vopsele minerale sau lavabile de foarte bună calitate iar din punct de vedere al culorilor sunt preferate cele mai vii, mai puternice, dar naturale", detaliază Cătălina Trupşor.

Pentru amenajarea clinicilor şi spitalelor, Color Smart are în portofoliu produse ecologice care corespund tuturor standardelor de calitate din sectorul medical: sunt rezistente la soluţiile din clinici, nu conţin compuşi organici volatili, sunt antibacteriane şi antimicrobiene. De asemenea, aceste produse sunt durabile, se pot curăţa uşor şi rezistă la zeci de mii de cicluri de curăţare.

În ceea ce priveşte bugetele, pentru proiectele de clădiri de birouri se alocă cele mai reduse bugete de la 2 la maxim 4 euro/mp. Companiile active pe segmentul de lux din HoReca îşi doresc să obţină rezultate excepţionale care să îi încurajeze pe clienţi să revină, de aceea aici bugetele sunt considerabil mai generoase - investiţiile sunt de la 30 de euro/mp în sus, cu menţiunea că se urmăresc şi funcţionalităţi specifice mult mai performante decât în spaţiile de birouri, cum ar fi uşurinţa de curăţare şi durabilitatea în condiţii grele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb