Color Smart estimează o creştere a vânzărilor în 2023

S.B.
Companii #Construcţii / 24 mai 2023

Color Smart estimează o creştere a vânzărilor în 2023

Color Smart, unic importator şi distribuitor în România şi Republica Moldova al brandurilor premium şi premium plus Novacolor, Color Smart şi Pittsburgh Paints, se axează în continuare pe livrarea de soluţii personalizate pentru clienţi şi consiliere pe parcursul tuturor etapelor de amenajare.

Pachetele personalizate de servicii includ: consultanţă în alegerea vopselelor şi texturilor, estimarea şi calcularea bugetelor, suport tehnic pentru pregătirea vopselelor, consiliere în şantier, recomandări de specialişti şi chiar aplicarea produselor cu echipele interne Color Smart.

"Am sesizat că oamenii îşi găseau cu dificultate specialişti care să aplice vopsele decorative pretenţioase. Prin urmare, am creat acest model unic de business în România, în care clienţii sunt consiliaţi pe parcursul tuturor etapelor unei amenajări. Am avut nevoie de câţiva ani pentru a pune la punct toate detaliile. În primă fază, am făcut tot posibilul pentru a creşte, evalua şi dezvolta echipele de aplicatori. Apoi am pus accent pe serviciile de consultanţă, de bugetare şi suport tehnic. Prin această vânzare consultativă şi serviciile premium oferite am crescut gradul de satisfacţie al clienţilor, care nu doar că revin, dar ne şi recomandă altora", declară Cătălina Trupşor, fondatoare şi CEO Color Smart Distribution.

În prezent, showroom-urile Color Smart din Bucureşti, Constanţa, Bacău şi Timişoara au echipe dedicate de consultanţi, iar în fiecare dintre cele 13 magazine partenere există câte 2-3 consultanţi. Cu toţii cunosc foarte bine produsele şi ştiu exact ce trebuie să recomande în funcţie de cerinţele şi preferinţele clienţilor. Variantele pe care le pot alege din gamele de vopsele premium şi premium plus sunt multiple. La Color Smart, fiecare culoare se testează sub lampa de lumini şi orice textură poate fi văzută sau atinsă pe panouri special realizate. Clienţii primesc asistenţă şi în calcularea bugetului pentru a obţine rezultatele dorite la un raport calitate-preţ corect. În acelaşi timp, pot apela şi la echipele de aplicatori profesionişti Color Smart, care au abilitatea de a realiza proiectele de amenajare, la nivelul de calitate dorit şi la termenele stabilite.

"Produsele premium şi premium plus pe care le comercializăm nu sunt uşor de ales sau de aplicat. De aceea, este important să ne implicăm în proiecte pentru a ne asigura că rezultatele vor fi la nivelul aşteptărilor. Ne interesează să le creăm clienţilor noştri o experienţă excepţională, să le arătăm mereu că ne pasă de nevoile lor, să fim proactivi şi, de câte ori e posibil, să le oferim mai mult decât se aşteaptă.

Prin furnizarea acestor servicii excelente am câştigat încrederea clienţilor şi ne-am construit o reputaţie solidă în industrie. În 2022, proiectele la cheie au reprezentat aproximativ 20% din veniturile Color Smart, iar pentru acest an vizăm creşteri considerabile pe acest segment", spune Cătălina Trupşor.

În plus, din 2021, Color Smart a organizat peste 20 de workshop-uri, unde atât clienţii finali, cât şi designerii, arhitecţii sau aplicatorii au putut testa vopselele şi realiza propriile panouri, sub îndrumarea maeştrilor aplicatori. În cele câteva ore petrecute la aceste ateliere de creaţie, oamenii înţeleg mai bine provocările pe care le întâmpină aplicatorii şi ce înseamnă să ducă la bun sfârşit o amenajare premium.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb