Compania americană Solgar intră pe piaţa românească de suplimente alimentare

Elena Deacu
Companii #Agro-alimentar / 22 aprilie 2015

Solgar, companie americană din industria suplimentelor alimentare, anunţă intrarea pe piaţa din România prin intermediul unui parteneriat strategic cu două companii autohtone, Radix şi Niavis.

Acordul dintre Solgar şi cele două companii a fost realizat în urma concretizării unor principii legate de expertiză, constanţă profesională şi eficienţă organizaţională. Parteneriatul încheiat, reuneşte experienţa unui producător la nivel global, având expertiză mondială în domeniul suplimentelor alimentare, cu două firme locale, care cunosc foarte bine acest domeniu. Prin această colaborare, Solgar, Radix şi Niavis vor prezenta o soluţie completă de suplimente alimentare de calitate înaltă, care vor veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, aducând satisfacţie consumatorilor.

Preşedintele şi Directorul General ISOPLUS România, importator şi reprezentant Solgar în mai multe ţări, George Kotsiopoulos, a declarat că "Solgar este una dintre cele mai mari companii de suplimente alimentare la nivel mondial şi aplică normele GMP ( de bune practici de fabricaţie) în permanenţă. Produsele noastre sunt fabricate şi ambalate în laboratoare şi fabrici Solgar din SUA, fiind astfel supuse unor controale foarte stricte. Ca urmare a acestui aspect, acţiunea de selecţie a partenerilor din fiecare ţară este un proces restrictiv, care implică o conduită înaltă a reprezentanţilor. Alegerea Radix şi Niavis a venit firesc, prin intermediul standardelor internaţionale de evaluare pe care le urmărim, confirmându-ne nivelul înalt de profesionalism şi expertiză a acestor două companii".

Solgar are o tradiţie de peste 65 de ani în plan internaţional. Solgar inovează şi creează suplimente alimentare naturale cu o valoarea nutriţională ridicată, impunând standarde şi proceduri pentru fabricarea suplimentelor alimentare nutritive ce conduc la un stil de viaţă mai sănătos. Având sediul central în Leonia, NJ, Solgar distribuie exclusiv cele aproximativ 400 de produse direct către retaileri alimentari din toata lumea.

Radix înfiinţată în 1993, din dorinţa de a oferi o alternativă sănătoasă la produsele existente pe piaţă, RADIX este în prezent cea mai mare firmă de distribuţie a produselor naturiste în ţară, lucrând cu peste 150 de furnizori şi 2000 de clienţi.

BIO NIAVIS TRADE este un furnizor de produse naturiste, cosmetice, suplimente şi produse alimentare care furnizează produse pentru magazinele de profil din toată ţara. BIO NIAVIS TRADE lucrează direct cu producătorii pe care îi reprezintă, asigurând astfel accesul rapid al clienţilor la ultimele noutăţi precum şi la cele mai bune preţuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb