Compania Antibiotice susţine Ziua Naţională a Sustenabilităţii

T.B.
Companii / 27 octombrie 2023

Compania Antibiotice susţine Ziua Naţională a Sustenabilităţii

Astăzi, 27 octombrie, la iniţiativa Ambasadei Sustenabilităţii în România se sărbătoreşte prima ediţie a Zilei Naţionale a Sustenabilităţii, zi promulgată de Preşedintele României pe 30 mai 2023, se arată într-un comunicat al Antibiotice S.A., remis redacţiei.

Campania derulată de Ambasadă cu această ocazie are un scop de conştientizare a conceptului de sustenabilitate pe înţelesul tuturor şi se desfăşoară în perioada 27 octombrie - 5 noiembrie, se mai arată în comunicat.

Antibiotice, în calitate de membru al Ambasadei Sustenabilităţii în România, susţine campania de conştientizare "Sustenabilitatea este siguranţa zilei de mâine. Nu o putem lăsa în voia sorţii" lansată de Ambasadă în această perioadă, transmite sursa menţionată.

Pe lângă adeziunea faţă de acţiunile desfăşurate cu această ocazie, Antibiotice desfăşoară în această perioadă, două proiecte de responsabilitate socială dedicate angajaţilor săi, potrivit companiei.

Astfel, de Ziua Naţională a Sustenabilităţii, Antibiotice a demarat o campanie de colectare, la sediul companiei, a medicamentelor expirate sub îndemnul "Fii responsabil, nu trata mediul cu medicamente!", având drept scop conştientizarea angajaţilor cu privire la importanţa colectării adecvate a medicamentelor expirate, menţionează sursa precizată.

Deşeurile de medicamente reprezintă o adevărată problemă pentru mediul înconjurător, atunci când ajung să fie aruncate la gunoi sau deversate în reţeaua de canalizare punând în pericol sănătatea oamenilor, arată datele comunicatului.

Totodată, în zilele de 30 şi 31 octombrie, compania va organiza cursuri de prim ajutor, precizează sursa citată. Proiectul intitulat "Plus pentru Viaţă" are ca scop promovarea măsurilor de prim ajutor de bază în rândul angajaţilor Antibiotice, dar şi a copiilor acestora, viitorii adulţi care au nevoie de educaţie civică în acest sens, se mai arată în comunicat.

Antibiotice investeşte responsabil pentru sănătatea generaţiilor viitoare şi dezvoltă proiecte şi acţiuni care contribuie la trei obiective de dezvoltare durabilă: sănătate şi bunăstare, energie curată şi accesibilă şi acţiuni pentru schimbările climatice, menţionează compania.

Parcursul realizat de Antibiotice până în prezent în domeniul sustenabilităţii, precum şi indicatorii reprezentativi ce reflectă performanţele financiare şi non-financiare ai companiei sunt reuniţi în Raportul Anual Integrat 2022, informează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb