Compania autohtonă Elis Pavaje îşi extinde fabrica din Prahova

A.F.
Companii / 15 aprilie

Compania autohtonă Elis Pavaje îşi extinde fabrica din Prahova

Cel mai mare producător român de pavaje, Elis Pavaje, îşi extinde fabrica de lângă Ploieşti pentru a face faţă cererii în creştere de materiale pentru construcţii şi amenajări exterioare. Investiţia este de 13 mil. de euro şi provine din reinvestirea profitului, dar şi din credite bancare, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, situată lângă Ploieşti, la Stoeneşti, fabrica Elis Pavaje este cea de-a doua fabrică din cele cinci deţinute de companie, şi a fost construită în 2007. Având acum o suprafaţă de 5 ha, fabrica se va extinde cu încă 4 ha. Capacitatea de producţie a acesteia se va dubla, urmând să ajungă la 10.000 mp de pavele / zi, de asemenea, urmează a se implementa utilaje pentru producţia de rigole şi elemente de canalizare.

Impactul pozitiv al extinderii fabricii va fi resimţit şi în numărul de angajaţi, în prezent aici lucrează 60 de salariaţi, iar după extindere numărul total de persoane care va lucra va fi de 120. În prezent, compania are un număr total de 845 salariaţi.

"Extinderea fabricii de la Stoeneşti este necesară pentru a acoperi cererea din piaţă. Liniile de producţie vor realiza toate gamele de produse Elis Pavaje: pavele premium şi standard, dale, borduri, bolţari, blocheţi, produse din beton pentru amenajarea grădinii, inclusiv elemente de canalizare şi rigole, pe care nu le produceam până acum în această fabrică. Venim în sprijinul industriei noastre cu produse de calitate româneşti, realizate din materie primă de la noi din ţară şi din reciclarea materialelor de construcţii. Cu această ocazie va creşte şi echipa noastră de la Stoeneşti şi aşteptăm cu nerăbdare să ne cunoaştem şi să integrăm în familia Elis Pavaje noi colegi." - a precizat Emil Goţa, Directorul General Elis Pavaje

Lucrările pentru extinderea fabricii vor fi finalizate în septembrie 2024, când vor fi puse în funcţiune şi noile utilaje. Prin creşterea capacităţii de producţie, Elis Pavaje îşi va consolida poziţia de lider în topul producătorilor de materiale de construcţii destinate amenajărilor exterioare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb