Complexul sportiv "We Play" din Braşov se va extinde în Bucureşti şi Sibiu

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii / 4 aprilie 2013

Braşovenii de la "We Play", care operează centrul recreaţional cu acelaşi nume, au anunţat extinderea complexului sportiv. "Am pornit în septembrie anul trecut cu o inves­tiţie iniţială de 300.000 de euro, iar acum vom mai investi într-un nou studio", ne-a declarat Mihai Harhoi, directorul firmei şi unul dintre cei patru investitori. "Business-ul este gândit pe o perioadă lungă, iar în urma deschiderii şi a construirii brandului < We Play > avem solicitări de extindere şi în afara Braşovului, de la Bucureşti şi de la Sibiu, pentru extinderea brandului", spune Harhoi, care a precizat că se gândeşte să deschidă astfel de săli în sistem franciză.

"Acum am ajuns la un număr de 450 de abonaţi fără a avea o promovare foarte amplă şi estimăm că în scurt timp am putea ajunge la 650 de abonaţi, o medie care ne permite în gândirea iniţială recuperarea investiţiei în cinci ani", a explicat Harhoi.

Centrul sportiv are în prezent un teren de squash, două de badminton, două studio-uri de 160 de metri pătraţi şi, respectiv, 80 de metri pătraţi, "iar în curând vom deschide un nou studio de 65 de metri pătraţi şi vrem să mai facem o sală de squash şi două de badminton".

Căutaţi pentru antrenori

"Diferenţa dintre noi şi alte săli de sport nu o face investiţia aceea pe care am făcut-o, ci faptul că am angajat personal foarte bine pregătit. Printre instructori se află doi profesori doctori universitari, cel care a înfiinţat Federaţia Română de Badminton, oameni extraordinar de bine pregătiţi. Nici nu vrem să creştem în mod haotic, pentru că dacă am face o sală de fitness ne-am dubla în scurt timp numărul de abonaţi, dar vrem să fim un pic mai exclusivişti şi să avem grijă şi de siguranţa celor care vin la noi", a mai spus sursa citată.

Rezervări online

Pentru ca instructorii să nu fie foarte aglomeraţi şi să aibă timp să se ocupe de toţi clienţii, centrul a gândit un sistem de rezervări online. La "We Play" se pot practica sporturi ca squash, badminton, aerobic şi fitness, indoor ciclyng, gravity, zumba, kangoo etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb