COMUNICAT DE PRESĂ Descoperă Avocatura de Afaceri

Comunicate de presă / 25 mai 2012

Societatea Civilă de Avocaţi Ionescu şi Sava organizează în perioada 2-6 iulie 2012, Şcoala de Vară "Descoperă Avocatura de Afaceri", eveniment care se adresează studenţilor la Drept, absolvenţi ai anului 3 de studiu şi care va avea loc la Poiana Braşov, Pensiunea Heraldic Club.

Aflată la a doua ediţie, Şcoala de Vară "Descoperă Avocatura de Afaceri" va reuni 20 de studenţi ai facultăţilor de Drept din România şi îi va pune faţă în faţă cu specialişti în dreptul afacerilor pentru a discuta despre cele mai importante aspecte din acest domeniu. Şcoala de Vară are ca scop atât informarea şi iniţierea studenţilor în avocatura de afaceri prin exemple practice şi studii de caz, cât şi clarificarea eventualelor nelămuriri în ceea ce priveşte această ramură a Dreptului.

Pentru a te înscrie la Şcoala de Vară "Descoperă Avocatura de Afaceri" trebuie să accesezi pagina noastră web http://ionescusava.ro/school şi să completezi într-o manieră cât mai originală formularul de înregistrare disponibil pentru descărcare. Acest formular trebuie trimis via email la beatrice@legalnet.ro . Data limită pentru înscrieri este 15 iunie 2012.

Cele mai originale 20 de aplicaţii vor fi selectate pentru a participa în mod gratuit la Şcoala de Vară "Descoperă Avocatura de Afaceri". Transportul, cazarea şi masa vor fi asigurate de organizatori.

La finalul Şcolii de Vară unul dintre studenţii participanţi va primi o bursă de studiu în cadrul Societăţii Civile de Avocaţi Ionescu şi Sava.

"Organizăm anual Şcoala de Vară "Descoperă Avocatura de Afaceri" din dorinţa de a-i îndruma pe studenţii la Drept interesaţi de domeniul afacerilor către această carieră. Experienţele noastre în practică, studiile de caz şi sfaturile pe care le vom oferi, le vor crea o imagine mai clară asupra avocaturii de afaceri. Vrem de a asemenea să trecem dincolo de băncile facultăţii şi de cărţi şi să descoperim împreună una dintre cele mai frumoase ramuri ale avocaturii, aşa cum este ea în practică." - Radu Claudiu Ionescu, Managing Partner Ionescu şi Sava.

"Am găsit în Şcoala de Vară o oportunitate de a cunoaşte mediul şi maniera în care se lucrează în domeniul dreptului afacerilor. Am putut cunoaşte atât avocaţi, cât şi magistraţi specializaţi în acest domeniu care ne-au prezentat informaţii foarte folositoare pentru o viitoare carieră. După şcoala de vară, fiind anul 4, m-am axat pe studiul pentru licenţă şi am păstrat legătura cu cei de la casa de avocatură Ionescu şi Sava" - Cezar Laurenţiu Blănaru, câştigătorul primei ediţii.

"Am fost iniţiaţi în tainele avocaturii de afaceri de către specialişti cu o vastă experienţă în acest domeniu, am fost ajutaţi să înţelegem mai bine implicaţiile acestei cariere şi totodată am discutat şi despre omul din spatele profesiei de avocat, cu toate trăirile şi simţirile sale. Această experienţă m-a ajutat să-mi conturez mai bine planurile de viitor, mi-a deschis apetitul pentru avocatură de afaceri şi am învăţat lucruri noi care-mi folosesc pe viitor." - Mihaela Vlad, participant.

Scoala de Vară "Descoperă Avocatura de Afaceri" este un eveniment recomandat de: AvocatNet.ro

Mai multe detalii pe: www.ionescusava.ro

Contact:

Beatrice Manta

beatrice@legalnet.ro

0757 085 196

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb