COMUNICAT DE PRESĂ Descoperă Avocatura de Afaceri - a doua ediţie a şcolii de vară a început ieri

Comunicate de presă / 4 iulie 2012

Societatea Civilă de Avocaţi Ionescu şi Sava organizează în perioada 2 - 6 iulie 2012, a doua ediţie a şcolii de vară Descoperă Avocatura de Afaceri. Evenimentul are loc la Poiana Braşov şi reuneşte anul acesta 20 de studenţi ai facultăţilor de drept din România şi echipa de avocaţi din cadrul Ionescu şi Sava.

Experienţa acumulată în mai multe arii de practică din avocatură va fi împărtăşită celor 20 de studenţi selectaţi să participe la această ediţie a şcolii de vară, iar interactivitatea dintre lectori şi participanţi este cheia comunicării din cadrul acestui eveniment.

Prima zi a şcolii de vară a debutat cu o sesiune de cunoaştere, în cadrul căreia participanţii au avut ocazia de a întâlni echipa Ionescu şi Sava şi în care fiecare dintre cei 20 de studenţi s-a prezentat în faţa celorlalţi.

Radu Ionescu, managing partner Ionescu şi Sava a deschis şirul prezentărilor cu o introducere in avocatura de afaceri, explicând şi evidenţiind cele mai importante aspecte generale ale acestui domeniu de practică, urmând ca pe parcursul sesiunilor următoare să aibă atât intervenţii punctuale cât şi o prezentare amplă cu privire la miturile referitoare la avocatură, dar şi la realitatea pe care o implică alegerea unei astfel de cariere.

Un judecător din cadrul Curţii de Apel Bucureşti a prezentat prin exemple practice meseria de magistrat, avocat, mediator, consilier juridic şi relaţia dintre aceste domenii de activitate atât din punct de vedere colegial, cât şi prin prisma clientului reprezentat.

Ziua de ieri s-a încheiat cu două sesiuni de discuţii, ambele susţinute de Alin Popescu, managing partner AvocatNet.ro, care va prezenta pentru început societăţile comerciale cu activitate online, urmând ca spre seară să işi încheie intervenţia cu un subiect de actualitate: Facebook şi alte reţele sociale (implicaţii, riscuri şi avantaje).

Despre şcoala de vară Descoperă Avocatura de Afaceri

Aflată la a doua ediţie, Şcoala de vară "Descoperă Avocatura de Afaceri" reuneşte 20 de studenţi ai facultăţilor de Drept din România şi îi pune faţă în faţă cu specialişti în dreptul afacerilor pentru a discuta despre cele mai importante aspecte din acest domeniu. Şcoala de vară are ca scop atât informarea şi iniţierea studenţilor în avocatura de afaceri prin exemple practice şi studii de caz, cât şi clarificarea eventualelor nelămuriri în ceea ce priveşte această ramură a Dreptului. Mai multe detalii pe www.ionescusava.ro/school şi www.facebook.com/AvocaturaDeAfaceri

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb