COMUNICAT DE PRESĂ: WDP: Investiţii suplimentare de 75 de milioane de euro

F.B.
Companii / 1 octombrie 2018

WDP: Investiţii suplimentare de 75 de milioane de euro

WDP deschide Ziua investitorilor din România anunţând un volum suplimentar de investiţii de aproximativ 75 de milioane de euro, reprezentând o suprafaţă de aproximativ 130.000 metri pătraţi de proprietăţi imobiliare, ce se compun atât din proiecte nou dezvoltate, cât şi din achiziţii pentru clienţi noi sau existenţi. După finalizarea acestui nou pachet de investiţii, valoarea totală a portofoliului imobiliar va ajunge la aproximativ 450 de milioane de euro.

Portofoliul total al bunurilor imobiliare WDP în România se îndreaptă către 500 de milioane de euro până la sfârşitul anului 2019

Metro şi LPP optează pentru WDP

În locaţia sa actuală din Ştefăneşti de Jos, de lângă Bucureşti, WDP va începe construcţia a două noi depozite, cu suprafaţă totală de aproximativ 80.000 m². Aceste imobile se dezvoltă pe parcela care a fost achiziţionată la sfârşitul anului 2017.

Noua clădire, cu o suprafaţă totală de 58.000 m², este un nou depozit de logistică alimentară pentru Metro. Clădirea va fi finalizată în etape, până la începutul anului 2020 şi va cuprinde atât o zonă de depozitare fără temperatură controlată, cât şi o zonă de depozitare cu răcire şi congelator, pentru distribuirea produselor alimentare. Metro semnează un contract de închiriere pe o perioadă de zece ani pentru această locaţie.

WDP a achiziţionat un depozit existent în această locaţie cu o suprafaţă de aproximativ 33.000 m². Contractul de închiriere cu Profi are un termen rezidual de zece ani. Retailerul îşi va extinde parteneriatul cu WDP în acest fel după utilizarea anterioară a unui nou centru de distribuţie frigorifică în această locaţie. La urma urmei, lanţul de supermarketuri Profi îşi centralizează serviciile de vânzare de fructe şi legume pentru regiunea Transilvania. Prin această achiziţie WDP devine proprietarul întregului parc logistic din Cluj-Napoca (aproape 70.000 m²) şi se va ocupa de managementul parcului. Furnizorii de servicii logistice Arcese şi KLG au, de asemenea, o clădire WDP aici.

Bugetul de investiţii pentru această achiziţie se referă la aproximativ 22 de milioane de euro.

Ursus Breweries îşi va aproviziona clienţii din capitala din depozitul de la Buzău, la nord-est de Bucureşti va folosi locaţia din Buzău, situat la Nord-Est de Bucureşti pentru aprovizionarea clienţilor din capitală. Noul centru de distribuţie, de aproximativ 20.000 m², este situat lângă fabricile de bere existente şi este închiriat pentru o perioadă de zece ani. Bugetul de investiţii pentru WDP este de aproximativ 10 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb