CONAF: Prima sucursală din teritoriu se deschide la Braşov

I.M.
Companii / 23 mai 2019

Prima sucursală din teritoriu se deschide la Braşov

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) deschide prima sucursală în teritoriu, la Braşov. Evenimentul de lansare va avea loc mâine, la Opera Braşov.

În cadrul evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa oficialităţi din România şi din străinătate, vor primi distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc operaţiunile unor companii importante din judetul Braşov, doamne care au reuşit să îşi dovedească valoarea într-un mediu extrem de complicat, scrie un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Cristina Chiriac, Preşedinte CONAF, a declarat: "Credem că economiile şi comunităţile noastre sunt mai puternice atunci când femeile participă la atreprenoriat. CONAF este organizaţia unde întâlneşti antreprenori cu experienţă şi o lume axată pe găsirea soluţiilor practice pentru dificultăţile şi problemele din mediul de afaceri românesc sau internaţional.

Ne dorim o reprezentare unitară a intereselor comune ale membrilor - federaţii patronale, care promovează şi sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri şi în domeniul patronal.

Consultarea mediului antreprenorial este esenţială pentru construcţia unei legislaţii care să răspundă provocărilor şi nevoilor din mediul de afaceri românesc."

Silvia Daniela Pohrib este omul pe care CONAF îl susţine şi îl investeşte cu calitatea de preşedinte a sucursalei Braşov.

Luna martie rămâne emblematică în agenda CONAF ca urmare a dezvoltării dialogului şi parteneriatelor cu reprezentanţi ai structurilor legislative şi consultative ale Uniunii Europene - Parlamentul European şi Comitetul Economic şi Social European (CESE). Totodată, vizita la Bruxelles a însemnat crearea unor coordonate comune de activitate cu asociaţii reprezentative pentru mediul de afaceri european, mai informează comunicatul citat.

Una dintre priorităţile importante din agenda CONAF pentru următoarea perioadă este lansarea sucursalelor în teritoriu. Braşov este prima organizaţie care susţine şi încurajează antreprenorialul feminin şi invită mediul de afaceri local să se alinieze într-un dialog comun.

Silvia Daniela Pohrib, Preşedinte Sucursala CONAF Braşov, a declarat: "Să construieşti o comunitate nu este uşor, însă cu respect, profesionalism şi devotament aduci în jurul tău oameni, nu doar cifre. Comunitatea se creşte prin investiţia în educaţia generaţiilor care ne urmează. Cea mai profitabilă investiţie este investiţia în viitor.

Este momentul ca toate instituţiile comunităţii să colaboreze printr-un parteneriat al cărui scop să fie pregătirea tinerilor pentru realitatea pieţii muncii. Trebuie să dezvoltăm atitudinea şi interesul copiilor faţă de educaţia ştiinţifică, tehnică şi profesională, prin stimularea învăţării practice, prin experiment, prin stimularea inovării şi a atitudinii proactive şi antreprenoriale.

Dezvoltarea spiritului antreprenorial poate să înceapă în şcoală, însă se poate finaliza cu succes doar cu implicarea activă a mediului privat de afaceri.

Vă aştept cu drag şi interes să construim împreună!"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb