Conducerea celor două divizii locale ale Danone reunită sub un management comun, în România

Comunicate de presă / 1 octombrie 2021

Conducerea celor două divizii locale ale Danone reunită sub un management comun, în România

Din luna octombrie a acestui an, Robert Jasinski devine noul managing director al Danone România SRL, companie care produce şi distribuie produse lactate proaspete şi produse pe bază de plante, şi Nutricia România SRL, companie care gestionează produse alimentare pentru bebeluşi, precum şi produse de nutriţie specializată. Până în prezent, liderul a ocupat funcţia de managing director al Nutricia România SRL, conform unui comunicat remis redacţiei.

În noiembrie 2020, Danone a anunţat planul "Local First", care urmăreşte o transformare la nivelul operaţiunilor companiei. Ideea de bază a planului de adaptare al Danone, care include schimbări structurale şi organizaţionale, este că localizarea a devenit un criteriu esenţial pentru a reveni la o creştere sustenabilă şi profitabilă, printr-o organizare mai agilă, eficientă şi simplificată, care oferă mai multă autonomie echipelor locale, aflate în proximitatea consumatorilor locali. Astfel, concentrându-se pe nevoile consumatorilor din fiecare ţară unde este prezentă, compania poate opera mai eficient. Primul pas în unirea tuturor diviziilor de business şi a categoriilor de produse sub un management comun, la nivel local, a fost realizat odată cu actuala numire.

"Este o mare onoare să preiau întreaga conducere a operaţiunilor Danone în România, în viitor" - a declarat Robert Jasinski, în legătură cu numirea sa în funcţie. "Pandemia a creat un nou mediu de business, care a confirmat nevoia companiei de a-şi schimba structura actuală de funcţionare. Viziunea noastră globală < < One Planet.One Health > > - care subliniază, în acelaşi timp, sustenabilitatea produselor din portofoliul companiei - a devenit acum şi mai prioritară. Epidemia a accelerat şi mai mult nevoia consumatorilor de a adopta obiceiuri alimentare sănătoase şi sustenabile. Un element nou şi important este faptul că procesul de luare a deciziilor va fi scurtat, multe dintre acestea urmând a fi luate doar la nivel local. Este o mare responabilitate, dar în acelaşi timp şi o oportunitate. Căutând noi modalităţi de a promova o alimentaţie mai sănătoasă, vom accelera creşterea durabilă, printr-un portofoliu şi mai puternic de produse, branduri şi servicii aliniate acestui scop".

Robert Jasinski va prelua noua funcţie începând cu 1 octombrie 2021.

Natalia Gelshtein-Kiss, care a ocupat funcţia de managing director al Danone Romania SRL până în prezent, îşi va continua cariera profesională cu noi proiecte în cadrul companiei Danone.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb