Conectivitatea wireless ca standard la imprimantele Brother profesionale

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 12 iunie 2008

Brother continuă seria de lansări dedicate aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Brother International Limited - în Japonia şi 50 de ani de la deschiderea primului birou de vânzare în Europa cu un model de vârf al familiei deimprimante laser monocrom. Noua imprimantă Brother HL-2170W beneficiază de undesign atractiv, facilităţi de printare de până la 22 pagini pe minut şi rezoluţie HQ1200, consumabile mai eficiente şi conectivitate wireless, fiind recomandată cu precădere pentru utilizatorii interesaţi de procesarea rapidă şi de calitate a unor care volume mai mari de printuri, fie că lucrează la birou sau de acasă.

Prin caracteristicile sale, imprimanta HL-2170W reprezintă un adevărat vârf de gamă faţă de cerinţele actuale de imprimare laser monocrom, asigurând o viteză superioară şi o calitate profesională a printurilor. Modelul HL-2170W se bazează pe un design ergonomic, iar opţiunea wirless asigură mobilitatea şi gradul de confort specifice operaţiunilor de imprimare din orice locaţie. Tava universală pentru 250 coli reduce amprenta virtuală a acestei maşini, transformând-o într-o imprimantă laser monocrom compactă, ideală pentru orice interior. Un alt avantaj major oferit de acesta imprimantă este uşurinţa instalării şi configurării. Astfel, utilizatorii care au puncte de acces wireless ce suportă SecureEasySetup, Wi-Fi Protected Setup sau AOSS pot să configureze automat setările wireless prin simpla apăsarea a butonului de pe router.

HL-2170W face parte din noua familie de imprimante şi multifuncţionale monocolor care beneficiază de funcţionalităţi moderne şi tehnologii avansate precum: conectivitatea wireless, viteza ridicata de imprimare si copiere, rezoluţie HQ 1200, tavi de capacitate mare, compatibilitate Windows şi Mac, funcţii scan to e-Mail server, setări de securitate, consumabile de mare volum, etc.," afirmă Radu Crahmaliuc, Country Manager Brother International Reprezentanta România. "Prin noua familie de echipamente monocolor, Brother adresează cerinţele de viteză, calitate, ergonomie şi comunicare ale utilizatorilor moderni."

În 2008 Brother celebrează 100 de ani de la infiinţarea Yasui Sewing Machine Company, care dintr-o mică afacere de familie începută la Nagoya - Japonia acum un secol, a devenit astăzi o entitate multinaţionala cunoscută sub numele Brother Industries Ltd. Tot acum se celebrează şi 50 de ani de la înfiinţarea Brother International Europe, care şi-a început activitatea de business în Irlanda în anul 1958. Acest an aniversar este marcat printr-o bogată agendă de evenimente în cele 39 de ţări în care Brother are reprezentante de business, precum şi prin lansarea unei serii de modele aniversare dedicate, care vin în completarea portofoliului actual de produse.

De la prima imprimantă dot-matrix lansata în anul 1971 până în prezent, Brother s-a afirmat că unul dintre cei mai importanţi jucatori de pe piaţa echipamentelor pentru office. Portofoliul de astazi include o largă gamă de familii şi echipamente de la imprimantele laser şi multifuncţionalele laser şi inkjet alb-negru şi color, la maşini fax cu transfer termic şi soluţii de etichetat.

Beneficiind de o bogată experienţă de piaţă a corporaţiei Brother, de tehnologiile inovatoare şi de o largă gamă de produse, biroul de reprezentantă Brother din România actionează în acord cu misiunea companiei, bazată pe permanenta preocupare de a oferi clienţilor şi partenerilor cele mai bune produse şi soluţii, aşa cum reiese din motto-ul: "Brother, At Your Side".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb