CONGRESUL FEROVIAR EUROPEAN GFR a câştigat premiul "Romanian Brand of the Year" acordat de The Economist

Alexandru Costea
Comunicate de presă #Transporturi / 14 ianuarie 2015

Operatorul feroviar privat de marfă Grup Feroviar Român (GFR) a obţinut premiul "Romanian Brand of the Year", acordat de The Economist, la Congresul Feroviar European, arată un comunicat remis azi redacţiei.

În luna noiembrie a anului trecut, GFR a fost nominalizat în finala secţiunii "Operatorul feroviar de marfă al anului" la Congresul Feroviar European, desfăşurat în acea perioadă la Londra. Grup Feroviar Român a fost inclusă printre cei mai performanţi patru operatori de transport feroviar de marfă din Europa, în cadrul unui eveniment care a reunit cele mai importante autorităţi de reglementare a sectorului feroviar din Europa, mai arată sursa citată.

"La scurt timp după acest eveniment, Grup Feroviar Român a beneficiat de atenţia publicaţiei The Economist (< The Economist >, < Intelligent Life >, < The World in > - mărci înregistrate), care, a decis ca în anul 2014 să decerneze distincţia < Romanian Brand of the Year > companiei Grup Feroviar Român. Distincţia a fost propusă şi susţinută de către publisherul The Economist < Intelligent Life > în România, care a luat în calcul recomandarea şi susţinerea acestei recunoaşteri un set amplu de criterii, printre care extinderea regională şi recunoaşterea anterioară obţinută în cadrul domeniului în care activează operatorul feroviar privat", notează comunicatul.

GFR este deţinut de Grupul "Grampet" - un consorţiu integrat de companii - principalul jucător privat în domeniul căilor ferate din România. Activând în toate domeniile relaţionate transportului feroviar, precum transportul de marfă, reparaţiile şi închirierea materialului rulant, producţia de componente, transbordarea vagoanelor de marfă, serviciile de logistică, soluţiile informatice specifice domeniului feroviar, Grupul "Grampet", 100% autohton, activează pe coridoarele de transport Pan-Europene şi în regiunea de Sud-Est a Europei, extinzându-se în ţările învecinate României. Alături de GFR, din Grampet Group mai fac parte alţi doi operatori feroviari privaţi din Ungaria şi Bulgaria, case de expediţie în Germania, Austria, Serbia, Moldova şi Ucraina si patru fabrici de construcţie, dezvoltare şi reparaţie de material rulant.

Grampet Group are un număr total de aproximativ 7.400 de angajaţi.

Cifra de afaceri a GFR, în anul 2013, a fost de aproape 731,95 milioane lei, potrivit datelor publicate de MFP. Compania a avut un profit de circa 35,3 milioane lei, numărul angajaţilor, la 31 decembrie 2013, fiind de aproximativ 2.200.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb