CONGRESUL PNL: Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, îl acuză pe Orban de lipsă de altruism

S.B.
Politică / 25 septembrie 2021

Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, îl acuză pe Orban de lipsă de altruism

Iulian Dumitrescu, preşedinte al PNL Prahova, susţinător al lui Florin Cîţu, reclamă că lideri recunoscuţi ai PNL la nivel naţional renunţat la funcţiile de conducere din partid la scurt timp după ce Ludovic Orban a fost ales preşedinte al formaţiunii, în anul 2017, informează news.ro.

El dă exemplul lui Ilie Bolojan sau al lui Mircea Hava, dar şi propriul exemplu, susţinând că a fost "tras pe linie moartă". Dumitrescu susţine încă să Ludovic Orban nu este "deloc" altruist şi că acesta nu ar renunţa niciodată la o candidatură a sa la preşedinţia României, indiferent de cota pe care ar avea-o înainte de scrutinul din 2024.

"Are Ludovic Orban defecte? Am fost lângă el, le-am văzut de-a lungul anilor", a afirmat liderul PNL Prahova în discursul rostit la Congresul PNL, în calitate de susţinător al lui Florin Cîţu.

Dumitrescu susţine că există o "calitate esenţială" pe care viitorul preşedinte al PNL trebuie să o aibă şi aceea este altruismul.

"Pentru că nu are această calitate, Ludovic Orban nu ar renunţa niciodată la candidatura la preşedinţia României dacă ar fi ales preşedinte al PNL indiferent de cota lui în sondaje, indiferent dacă altcineva ar avea mai multe şanse decât el, indiferent de daunele pe care le-ar produce PNL, conform, citez, "Eu sunt trecut, prezent şi viitor", ei bine, Florin Cîţu sunt sigur că nu ar candida dacă ar fi altcineva mai bine plasat", a spus Dumitrescu.

Acesta a reclamat că lideri precum Ilie Bolojan, Mircea Hava s-au retras din conducerea PNL sub şefia lui Orban, dând şi propriul exemplu: "Şi eu, prim-vicepreşedinte în echipa Orban în 2017 am fost trecut destul de repede pe linie moartă" şi adăugând: "Aşa este Ludovic, din păcate".

"Am trăit multe împreună în ultimii patru ani de zile. Am condus ţara noi, liberalii, fie cu Ludovic Orban premier, fie cu Florin Cîţu premier într-o perioadă extrem de grea pentru români. (...) Alegerile din PNL nu sunt însă despre faptele noastre din ultimii patru ani, ele sunt despre viitor, despre cum vom guverna România, ele sunt despre 2024, cel mai important an electoral de până acum".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aha!Deci despre asta era vorba printre altele.Orban ar fi candidat la presedintia Romaniei in 2024 pe cand Citu,nu, fiindca oricum nu ar avea nicio sansa si nici de gand(gandurile lui stau la ceva prafuri).Inseamna ca Johannis s-a si gandit sa-si lase un mostenitor,nu ne spui si noua care e ala daca tot dai din casa?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb