Consola PLAYSTATION3 poate fi comandată pe www.altex.ro

Comunicat Altex
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 martie 2007

Consola PLAYSTATION3 poate fi comandată pe site-ul www.altex.ro, livrările urmând a fi făcute începând cu data de 23 martie, în ordinea primirii comenzilor. Livrarile se vor face prin curier rapid, oriunde în România, în limita stocului disponibil. Primele comenzi on line au fost deja înregistrate.

PLAYSTATION3 este următoarea generaţie de sisteme de divertisment pe computer de la Sony Computer Entertainment şi oferă cea mai nouă tehnologie pentru a crea un univers de experienţe interactive multimedia de înaltă definiţie.

Cu rezolutile de: 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i şi procesor; Cell Broadband EngineTM PLAYSTATION3 oferă gamerilor experienţa unui joc care se apropie uimitor de realitate în timp real.

Alte caracteristici PLAYSTATION3: memorie principala de 256 MB, capacitatea hard disck-ului de 2,5 inch, rata de transfer Serial ATA este de 60 GB. Versiunea de 60 GB aleasa de Sony pentru a fi lansată în Europa răspunde cerinţelor consumatorilor şi oferă jocuri la cea mai bună viteză.

Unitatea Blu-ray Disc - oferă vizionarea filmelor la rezoluţie Blu-ray - Sony a integrat în această consolă şi un serviciu de descărcare a filmelor precum şi capabilităţi muzicale şi HDTV adiţionale.

Conectori intrare/ieşire sunt HDMI OUT, AV MULTI OUT, Digital out (optical) iar sloturile memory card sunt: Memory Stick slot şi SD Memory Card slot.

Consola oferă patru porturi USB high-speed şi este compatibilă cu sistemele audio Dolby Digital 5.1 ch, DTS 5.1 ch, LPCM 7.1 ch şi AAC.

Alături de consola este oferit şi un controller wireless, cu senzori de mişcare "SIXAXIS", cu o autonomie de 20 de metri, o durată a bateriei de 30 de ore şi posibilitatea de a se alimenta printr-un cablu care va sosi o dată cu consola.

Conectarea la reţea sau Internet se poate face prin reţea cu fir 10BASE-T, 100-BASE-TX, 1000BASE-T si fara fir IEEE 802.11 b/g, Bluetooth 2.0 (EDR). Conectarea online prin conexiunea în bandă largă permite accesul la reţeaua PLAYSTATION şi la o multitudine de materiale de divertisment online - de la jocuri multiplayer de societate până la comunitate şi chat şi conţinut multimedia descărcabil. Compatibilitatea cu versiunile anterioare ofera accesul la mii de titluri clasice PSone şi PlayStation2.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb