Controlul unic al RCS&RDS aupra unor active deţinute de Akta Telecom S.A., Digital Cable Systems S.A. şi ATTP Telecommunications S.R.L, autorizat

A.P.
Comunicate de presă / 27 iulie 2020

Controlul unic al RCS&RDS aupra unor active deţinute de Akta Telecom S.A., Digital Cable Systems S.A. şi ATTP Telecommunications S.R.L, autorizat

Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea de concentrare economică realizată de filiala din România a Societăţii ("RCS&RDS") prin dobândirea controlului asupra unor active deţinute de întreprinderile Akta Telecom S.A., Digital Cable Systems S.A. si ATTP Telecommunications S.R.L., potrivit unui comunicat de presă al Digi Communications N.V.

Comunicatul informează investitorii şi piaţa că la data de 24 iulie 2020, Consiliul Concurenţei a emis decizia nr. 38/21.07.2020 ("Decizia CC"), prin care a autorizat operaţiunea de concentrare economică realizată prin dobândirea controlului unic de către RCS&RDS asupra anumitor active, conform contractelor incheiate la data de 28 noiembrie 2019 (împreuna "Contractele") între filiala din România a Societăţii, acţionând în calitate de cesionar ("Cesionarul") şi Digital Cable Systems S.A., AKTA Telecom S.A., respectiv ATTP Telecommunications S.R.L., (împreuna "Cedenţii").

În baza Contractelor, RCS&RDS va opera reţelele Cedenţilor şi va furniza servicii de comunicaţii către clienţi, în schimbul plăţii unei chirii.

Condiţia suspensivă a aprobării concentrării economice de către Consiliul Concurenţei a fost îndeplinită; decizia de neobiecţiune fiind însa condiţionata de respectarea de către RCS&RDS a angajamentelor asumate şi acceptate de către autoritatea de concurenţă ("Angajamentele").

Angajamentele au fost oferite de RCS&RDS pentru a înlatura anumite îngrijorari concurenţiale ridicate de către Consiliul Concurenţei privind concentrarea şi au, în principal, două dimensiuni:

- relaţia RCS&RDS cu clienţii preluaţi potrivit Contractelor şi

- relaţia RCS&RDS cu furnizorii de Canale Tv.

Angajamentele asumate cu privire la clienţii preluaţi au o durată de 3 ani de zile de la data autorizării şi se referă, în principal, la obligaţia RCS&RDS de a dezvolta reţelele şi de a oferi în beneficiul a cel puţin 95% din numărul total de clienţi preluaţi de servicii de comunicaţii la acelaşi nivel de calitate din punct de vedere tehnic cu cel oferit clienţilor existenţi. În plus, RCS&RDS va oferi tuturor clienţilor posibilitatea de a beneficia de pachetele şi preţurile oferite clienţilor existenţi şi nu va majora preţurile pentru aceeaşi perioadă de trei ani.

Angajamentul asumat de către RCS&RDS cu privire la furnizorii de Canale Tv este valabil pentru o durată de 5 ani de la data autorizării. Acesta are ca obiect obligaţia asumată de către RCS&RDS ca, în cazul în care nu ajunge la un acord comercial cu orice furnizor de Canale Tv pentru retransmiterea respectivelor Canale Tv în Pachetul de bază al RCS&RDS, să ofere respectivului furnizor posibilitatea ca acestea să fie incluse în Extra - opţiuni ale RCS&RDS, ce vor fi oferite clienţilor RCS&RDS în schimbul plăţii unui tarif suplimentar, care va fi în principal stabilit de către furnizorul de Canale Tv, conchide comunicatul de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb