CORONAVIRUS: Focşaniul a trecut în scenariul galben

S.B.
Miscellanea / 1 martie 2021

Focşaniul a trecut în scenariul galben

Municipiul Focşani a trecut, începând de luni, în scenariul galben de desfăşurare a cursurilor şcolare, după ce rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 a ajuns la 1,18 la mie, a informat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, informează Agerpres.

Alte 15 localităţi din Vrancea au trecut, de asemenea, în scenariul galben după ce a crescut incidenţa cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19.

"Dacă până la data de 26 februarie aveam un procent de aproape 100% în ceea ce priveşte scenariul verde de desfăşurare a cursurilor la nivel de judeţ, la începutul lunii martie acest procent s-a diminuat, unele instituţii trecând la scenariul de desfăşurare a cursurilor în regim online. În Focşani şi în alte 15 localităţi, rata de infectare a depăşit valoarea de 1 la mia de locuitori, în consecinţă, DSP Vrancea şi celelalte instituţii abilitate, membre ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, au adoptat Hotărârea nr. 33 din 26 februarie pentru stabilirea unor măsuri de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţâmânt în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DSP Vrancea, Silviu Stanciu.

Astfel, unităţile de învăţământ din localităţile unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depăşit un caz la mia de locuitori au adoptat, începând de luni, scenariul 2 de desfăşurare a cursurilor şi vor respecta măsurile de organizare a activităţii în condiţii de siguranţă epidemiologică.

Potrivit DSP Vrancea, scenariul de funcţionare al unităţii/instituţiei de învăţâmânt pe parcursul anului şcolar se actualizează în funcţie de evoluţia epidemiologică, la nivelul fiecărei localităţi din judeţ.

Alături de municipiul Focşani, alte 15 localităţi, respectiv Câmpineanca, Ciorăşti, Dumbrăveni, Garoafa, Goleşti, Năneşti, Paltin, Panciu, Ploscuiţeni, Răcoasa, Soveja, Tâmboieşti, Ţifeşti, Urecheşti şi Vulturu, au intrat în scenariul galben, potrivit Agerpres.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb