Corvinul s-a calificat, în premieră, în finala Cupei României

O.D.
Sport / 18 aprilie

Corvinul s-a calificat, în premieră, în finala Cupei României

Echipa Corvinul Hunedoara a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia ilfoveană FC Voluntari, şi este prima calificată în finala Cupei României.

Hunedorenii vor juca pentru prima oară în istorie finala acestei competiţii.

Gazdele au deschis scorul la Hunedoara, prin Antonio Manolache, care a înscris simplu, din careu, în minutul 20. Oaspeţii au egalat prin Daniel Florea, după o greşeală a apărătorilor hunedoreni.

La pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1, dar, în repriza secundă, gazdele au tranşat meciul în favoarea lor. Mai întâi a marcat Alexandru Neacşa, în minutul 61, apoi elevii lui Florin Maxim au făcut 3-1 prin Marius Coman. Acesta a fost şi scorul final, iar Corvinul se califică meritat în finala Cupei României, după ce a fost prima în grupa 1 a competiţiei, unde a învins, printre altele, pe Sepsi şi Chindia Târgovişte, iar în sferturi a dispus cu 4-0 de CFR Cluj.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Bravo! Jucătorilor, antrenorului și conducerii clubului.

    1. RENASTEREA unui CLUB,care a dat Romaniei,MARI FOTBALISTI. Iata ca un ORAS,tinut in iNTUNERIC de fostii POLITICIENI care au condus Romania dupa 1989 care au DISTRUS o ZONA INDUSTRIALA care asigura TRAIUL CETATENILOR din aceasta parte a TARII,pentru a se imbogati ei,a RENASCUT din PROPIAI CENUSA prin niste FOTBALISTI,care condusi de un ADEVARAT ANTRENOR care nu are AERE de VEDETA si sta prin STUDIOURILE TV,sa isi dea cu parerea. Ce cred oare cei care au facut din HUNEDOARA(conducerea romaniei),un ORAS care seamana cu o COMUNA,cu un STADION de pe timpul lui CEAUSESCU,cand RENASCUTA ECHIPA CORVINUL,a BATUT ca la FASOLE,(marele asazise echipe de LIGA 1).? Ne miram de ce nu avem FOTBAL. Pai daca privim CAMPIONATUL ROMANIEI,acesta SEAMANA mai MULT cu un CIMITIR de MASINI,IMPANAT cu JUCATORI STRAINI,care cica sunt FOTBALISTI,in timp ce iata ca in echipa CORVINUL,joaca numai ROMANI. Oare cine este de vina pentru faptul ca NATIONALA ROMANIEI,a ajuns de TALIA MALTEI si LUXEMBURGULUI.? Cred ca FEDERATIA Romana de Fotbal,condusa de O GASCA de PROFITORI ar trebui sa vada acest lucru,insa ei nu pot vedea de OCHELARII de CAL si de HAINELE de FIRMA cu care se IMPAUNEAZA. TELUL celor de la FRF,nu este acela de a FORMA o ECHIPA NATIONALA COMPETITIVA ci,de a DISTRUGE si ce a mai ramas din FOTBALUL ROMANESC. Sa nu ne facem ca nu vedem ce se intampla cu FCSB,care este URATA de tot ce INSEAMNA MISCAREA FOTBALISTICA din ROMANIA,care insa,prin DARUIREA FOTBALISTILOR care alcatuiesc aceasta ECHIPA, prin BECALI si-a vazut de FOTBAL si s-a aplecat asupra FOTBALULUI,tinand PIEPT URII ENDEMICE a FRF,PRESA,ECHIPE ADVERSE si SUPORTERILOR,echipelor RIVALE. Felicitari domnului BECALII,ANTRENORILOR de la FCSB dar mai ales FOTBALISTILOR ecchipei care si-au vazut de FOTBAL si au trecut peste toti si toate RAUTATILE si PIEDICILE puse de DUSMANI. !

    Trebuie lasat sa promoveze. Fotbalul totusi este un sport, nu un element al birocratiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb