COSMOTE lansează a serviciul i-mode în România împreună cu DJ Tiesto

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 10 mai 2007

Pe 17 mai, COSMOTE te invită în Piaţa Revoluţiei la un mega party ce combină muzică şi tehnologie, unde DJ-ul nr. 1 în lume, Tiesto, va prezenta cel mai recent album al său

Pentru a sărbători lansarea serviciului inovator de date i-mode pe piaţa din România, COSMOTE va organiza o petrecere de amploare în Piaţa Revoluţiei, în data de 17 mai, începând cu ora 18.30, avându-l ca invitat special pe Tiesto, DJ-ul numarul 1 în lume.

Invitaţiile pentru mega petrecerea ce combină tehnologia avansată i-mode cu ritmurile alerte ale muzicii lui Tiesto sunt disponibile la magazinele COSMOTE şi ale partenerilor săi din Bucureşti.

Tiesto va mixa în premieră pentru publicul român cel mai recent album al său, "Elements of life", lansat internaţional în urmă numai cu o lună, pe 10 aprilie, fiind prima sa reprezentaţie în Europa de Sud Est. De la lansarea sa, albumul domina topurile europene si americane, Tiesto fiind distins cu numeroase premii pentru cel mai bun artist la categoria "dance". Alte premii pe care Tiesto le-a primit anul acesta includ "Best Global DJ, Best Progressive House/Trance" si multe altele.

"i-mode si Tiesto sunt doua dintre cele mai cunoscute marci internationale, pe care COSMOTE le va reuni pentru publicul larg in cadrul unui eveniment unic care combina muzica cu tehnologia avansata, intr-un mix de sunet, miscare, imagini si lumina", a spus Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing si Comunicare, COSMOTE Romania.

i-mode, bazat pe o tehnologie japoneza inovatoare si adus pe piata din Romania exclusiv de COSMOTE, este un serviciu usor de utilizat care ofera acces la o varietate de continut tematic si aplicatii destinat in egalitate utilizatorilor individuali si companiilor. i-mode permite utilizatorilor sa acceseze in timp real, prin intermediul telefonului mobil, stiri, sport, vreme, harti, divertisment, cumparaturi online, chat&dating, tonuri de apel, jocuri si multe alte informatii utile. De asemenea, serviciul permite acces la e-mail sau la alte aplicatii oriunde, oricand doar printr-o atingere de buton.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Rectific, in 2007 Tiesto nu este nr 1 Dj mondial, conform clasamentului, a cazut pe locul 3 dupa Paul van Dyk si Armin van Buuren.

    1. Eu de 2 ani am chinui sa inteleg ce cauta paul van dyk pe locul 1. pt armin am tot respectul ..dar pvd lasa de dorit ! Oricum nu a fost , nu este , si nu v-a mai fi unul ca Tiesto. Au tot dreptul sa il numeasca dj`ul nr.1 al planetei. Si nu a fost votat de Dj mondial ci de DJ MAGAZINE ;) TIESTO 4 LIFE !! :X

      Tiesto e number one, referinta la el nu e raportata la acest an, ci la nivel general

    vreau sa merg cu inca 2 prieteni cum facem rost de invitatii???????plz rasp

    1. Mergi in magazinele Cosmote pentru a face rost de o invitatie

    am de vanzare 2 invitatii la tiesto , 30 lei bucata , 0720712095 , cristi

    1. INIVTATIILE SE GASESC GRATIS LA ORICE MAGAZIN COSMOTE...TE DUCI FRUMOS , CERI INVITATIE LA SPCONCERT SI ITI VA DA 2 PT. FIECARE PERSOANA , ASA CA NU MAI FACE TU BISNITA... ;)

      Ia zi, cum ne vedem pentru invitatiile astea? as vrea sa te linsam, fireste, doar nu crezi ca incurajez specula! hua! de aia trebuiau sa fie pe bani, pe cat mai multi, ca cei care vor sa mearga sa faca un efort, romanii nu merita lucruri bune si gratis ca sunt o natie de rahat, hoti, bisnitzari, avari ...

    Conform www.thedjlist.com primele 3 pozitii arata asa;

    1) Tiesto 

    2) Paul van Dyk 

    3) Armin Van Buuren

    Asadar, cei de la Cosmote au avut dreptate sa spuna ca Tiesto e Dj-ul Nr.1 

    Tiesto me un geniu in viata. Vreau enorm sa merg la Bucuresti la party in 17 mai, dar nu am cu cine. Este vreun fan din Ramnicu Valcea care marge? Da un semn de viata!

    pentru rq... lasane q topurile de pe siteuri dastea.... se stie k nr1 in topuri e djmagu fara discutie... asta 1 la mana... ei i-au spus numaru 1 fiindca a stat cel mai mult timp in topu clasamentului si din motive comerciale... pt cel ce il contesta p pvd... aia d au faqt clasamentu stiu ei d c au facuto... oricum conteaza seturile live... nu melodiile... io am fost la tiesto anu trecut si pot sa zic k nu se compara cu armin... a fost mai tare armin... dar fiekre cu gusturile lui... oriqm... din pct meu de vedere... magda rullz :D :X:X dar respect opiniile voastre... ne vdm la concert...

    1. Am cautat invitatii de mi-am tocit adidashii, tocmai pentru ca sunt gratis si romanul e un om de kkt. Ar fi trebuit sa fie pe bani sau macar sa iti ia datele personale sa aiba si ei un castig... :-)) apoi sa te bombardeze cu oferte... Restul? Doar anarhie, Ma voi duce si fara invitatie la concert si prevad un balamuc si o organizare de tot rahatul... Ca la romani, natzia asta urata se calca in picioare si pe baloane gratis, darmite pe alte chestii mai interesante :-)))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb