COSMOTE România depaseste pragul de 3 milioane de clienti

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 31 octombrie 2007

COSMOTE ofera 3 milioane de SMS-uri gratuite în retea persoanelor cu deficiente de auz

COSMOTE anunta ca a depasit 3 milioane de clienti în România, continuând sa fie operatorul cu cea mai dinamica evolutie a numarului de utilizatori de pe piata de telefonie mobila. Pentru a marca acest eveniment, COSMOTE a încheiat un parteneriat cu Asociatia Nationala a Surzilor din România (ANSR) pentru a oferi membrilor acestei organizatii 3 milioane de SMS-uri gratuite în retea. ANSR are peste 30.000 de membrii cu deficiente de auz în România.

"Fiecare realizare ne ajuta sa devenim mai puternici, fara a ne distanta de cei care au crezut în noi si au ales sa ni se alature. Respectând obiectivul nostru de a facilita comunicarea cu cei dragi oriunde am fi, COSMOTE ofera, prin parteneriatul cu ANSR, si celor cu deficiente de auz oportunitatea de a comunica în voie cu cei dragi, prin intermediul mesajelor scrise", declara Nikolaos Tsolas, CEO COSMOTE România.

Parteneriatul încheiat cu ANSR include mai multe proiecte care sa îmbunatateasca viata persoanelor cu deficiente de auz. Un prim pas în aceasta directie este oferirea a 3 milioane de mesaje în retea pentru membrii Asociatiei. De asemenea, COSMOTE pune la dispozitia celor care doresc sa faca donatii catre ANSR o linie dedicata - 1277, fiecare SMS trimis catre acest numar reprezentând o donatie de 2 euro (inclusiv TVA), în sprijinul persoanelor cu deficiente de auz. De asemenea, COSMOTE sustine Asociatia în dezvoltarea programelor sale la nivel national.

Prin depasirea pragului de 3 milioane de utilizatori în mai putin de doi ani de prezenta pe piata, COSMOTE este operatorul cu cea mai rapida crestere în România, demonstrând astfel eficienta strategiei companiei si confirmând încrederea românilor în serviciile sale. Odata cu cresterea cotei de piata si a cererii pentru produsele si serviciile sale, COSMOTE estimeaza ca îsi va atinge obiectivele financiare anuntate pentru România, de a înregistra EBITDA pozitiv în anul 2008 si a raporta profit în 2009.

COSMOTE România, membra a Grupului COSMOTE, si-a lansat operatiunile comerciale în luna decembrie 2005, cu scopul de a face telefonia mobila accesibila tuturor românilor. Grupul COSMOTE se bucura de cea mai extinsa prezenta în tarile din sud-estul Europei, unde înregistreaza un numar total de peste 13,1 milioane utilizatori.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb