Creştere cu 18% a cifrei de afaceri pentru Aerotravel Lufthansa City Center

I.P.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 28 noiembrie 2012

Antonio Niţu

Antonio Niţu

Aerotravel Lufthansa City Center a înregistrat, la sfârşitul lui octombrie 2012, încasări de 137 de miloane de lei cu 18% cu mult comparativ cu aceeaşi lună a anului precedent, când a fost raportată o cifră de 112 milioane de lei facturaţi.

"Aerotravel se situează între primele 3 agenţii de turism din piaţă ca cifră de afaceri şi, conform IATA, pe primul loc în vânzarea de bilete de avion, raportat la vânzările din ultimele două semestre", potrivit unui comunicat al companiei.

Creşterea semnificativă a cifrei de afaceri se datorează şi vânzărilor înregistrate în sezonul estival la produsele de leisure. Cele mai semnificative rezultate înregistrate în acest sens sunt vânzările pentru insula Skiathos, un produs propriu Aerotravel, unde s-a semnalat o creştere cu 62% a numărului de pachete de vândute, de la 870 în anul precedent, la 1400 anul acesta. Creşterea numărului de pachete vândute s-a datorat şi deschiderii unei noi linii de operare din Cluj-Napoca. În 23 iunie anul aces­ta a fost inaugurat zborul charter ce a efectuat pe toată perioada verii curse directe de pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Creşteri importante s-au înregis­trat şi pe segmentul croazierelor unde se estimează un număr de 3000 de pachete vândute până la finalul anului, în creştere cu 50% raportat la anul precedent. Ca şi itinerarii, 95% din volume s-au concentrat pe Marea Mediterană, Marea Nordului şi Baltică. Restul pe Caraibe, Alaska şi marea Chinei.   

Antonio Niţu, Director General Aerotravel Lufthansa City Center, a declarat: "Anul 2012 a fost unul de creştere şi dorim să susţinem acest trend prin lansarea de noi produse. În acest sens am lansat un nou charter pentru Lefkada, Sivota şi Parga, destinaţii din Grecia mai puţin cunoscute de turiştii români, dar foarte apreciate de cei străini. Am început deja rezervările pentru aceste destinaţii în sistem early booking pentru 2013 şi oferim discounturi de până la 25%. Ne bazăm strategia de vânzări pe experienţa ultimului an în care am constatat o tendinţă de economisire a clienţilor prin rezervare din timp şi nu prin cumpărarea unor pachete last minute. Acest lucru ne indică o maturizare a pieţei şi o tendinţă spre rafinare a alegerilor de vacanţă".

Lefkada, Sivota şi Parga sunt porturi la Marea Ionică, situate în apropierea insulei Corfu. Specificul acestora este dat de amestecul de influenţe italiene, franceze şi britanice datorate diferitelor administraţii ce şi-au pus amprenta asupra culturii locale.

Aerotravel este prezentă pe piaţa din România începând cu 1998, are în momentul de faţă 126 de angajaţi şi 8 birouri deschise în 6 oraşe: Bucureşti, Cluj, Oradea, Timi­şoara, Sibiu şi Braşov.

Aerotravel Lufthansa City Center este activă pe piaţa românească din 1998, iar din 2000 este parte a reţelei internaţionale de agenţii de turism Lufthansa City Center. Fiind parte dintr-un lanţ de 600 de agenţii deschise în 77 de ţări, Aerotravel asigură clienţilor săi acces imediat la produse şi servicii aproape oriunde în lume, la calitate garantată. La nivel naţional, Grupul Aerotravel este prezent în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb