CRISTIAN BĂCANU: Se poate anticipa că solicitarea mea de renumărare a voturilor la Sectorul 5 va fi respinsă de BEM

J.P.
Politică / 2 octombrie 2020

Se poate anticipa că solicitarea mea de renumărare a voturilor la Sectorul 5 va fi respinsă de BEM

Cristian Băcanu, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Sectorului 5, a declarat că Biroul Electoral Central a emis o circulară prin care s-a interzis renumărarea voturilor, motiv pentru care "se poate anticipa că solicitarea va fi respinsă de Biroul Electoral Municipal".

"Biroul Electoral Central a emis azi o circulară prin care a fost interzisă renumărarea voturilor şi, din acest moment, putem anticipa că solicitarea mea (justificată de datele din teren) de renumărare la Sector 5 va fi respinsă de Biroul Electoral Municipal (ca urmare a contestaţiei formulate de Piedone). Practic, o lege strâmbă, spune că dacă oamenii din secţii nu şi-au făcut treaba sau au trădat, candidaţii nu mai pot contesta rezultatul chiar dacă acesta este urmare a unei fraude grosolane.

O lege strâmbă îl face primar pe Piedone cu doar câteva săptămâni înainte de comemorarea a 5 ani de la Colectiv. Mi-e greu să exprim amărăciunea pe care o simt şi vreau să vă asigur că am făcut şi voi face tot ce este posibil pentru a apăra valorile în care cred şi interesele celor care şi-au pus încrederea în mine. Mafia din sectorul 5 s-a dovedit încă odată mai puternică decât cetăţenii de bună credinţă; aceasta este situaţia care trebuie să înceteze, îmi este mai clar decât oricând, iar vorbele frumoase nu pot cosmetiza crudul adevăr. Tranzacţionarea ca la piaţă a mii de voturi este o realitate pe care nu ne mai putem face că nu o vedem. Trebuie să le spunem oamenilor adevărul, trebuie să vorbim despre obiceiurile şi clanurile care atacă democraţia, trebuie să acţionăm cu determinare şi curaj până nu este prea târziu.

Cu acest gând în minte, îmi continui activitatea politică servind valorile şi principiile în care cred", a scris Băcanu pe pagina personală de Facebook.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. manipulare securista , sa se spuna , vedeti ce corect e bec , nici la psd dar nici la pnl . numai ca la 5 nu a plecat nimeni cu vreun sac de voturi in spate ca la 1 .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb