Cristian Crăiniceanu este noul director al diviziei Policolor Automotive

Valentin Busuioc
Companii #Auto / 5 februarie 2015

Cristian Crăiniceanu este noul director al diviziei Policolor Automotive

Cristian Crăiniceanu a preluat, în ianuarie, funcţia de director al Policolor Automotive, poziţie din care gestionează strategia de dezvoltare a diviziei de vopsele auto a grupului Policolor-Orgachim. Crăiniceanu îl înlocuieşte, astfel, pe Bogdan Jambori, care a devenit directorul de dezvoltare produs al aceleiaşi divizii, conform unui comunicat remis azi redacţiei.

Cristian Crăiniceanu va implementa politicile comerciale ale grupului la nivelul diviziei şi va coordona operaţiunile şi activităţile de vânzări ale producătorului local de lacuri şi vopsele pentru refinisare auto (autorefinish).

Policolor Automotive, cu o cotă de 38% din volumul pieţei autohtone de lacuri şi vopsele pentru autorefinish, are în derulare un proiect de investiţii de circa 6 milioane euro pentru construcţia unei noi fabrici. Proiectul va fi implementat în următorii doi ani, odată cu relocarea activităţilor din bulevardul bucureştean Theodor Pallady.

Absolvent al Facultăţii de Mecanică Fină din Universitatea Politehnica Bucureşti şi al programului Executive MBA al Kennesaw State University, Cristian Crăiniceanu are o experienţă profesională de peste 17 ani în marketing şi managementul vânzărilor în industria bunurilor de consum (FMCG).

Noul director al Policolor Automotive a implementat strategii de vânzări şi marketing la nivel naţional sau la nivel de grup pentru multinaţionale precum Quadrant Amroq Beverages, Interbrew (ulterior Inbev) sau Kotanyi România. Crăiniceanu a făcut parte din grupul de lucru care a realizat prima standardizare a politicilor comerciale în Europa Centrală şi de Est ale gigantului Interbrew şi a participat la negocierile la nivel mondial ale grupuluii cu marile lanţuri de retail, precum Metro, Carrefour sau Rewe. Din poziţia de country manager al Kotanyi România, actualul oficial al Policolor Automotive a construit şi consolidat strategia de dezvoltare a companiei în piaţa locală.

Grupul Policolor-Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria, activând în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb