Cristian Popescu Piedone: "Eu nu colaborez decât cu cetăţenii Bucureştiului"

R.S.
Politică / 5 aprilie

Cristian Popescu Piedone: "Eu nu colaborez decât cu cetăţenii Bucureştiului"

Cristian Popescu Piedone, preşedinte executiv al PUSL şi candidatul partidului la Primăria Capitalei, a declarat astăzi că partidul său nu va face "alianţă pentru toamnă", menţionând că PUSL va merge la parlamentare cu liste proprii, potrivit Agerpres.

"Eu nu colaborez decât cu cetăţenii Bucureştiului şi astăzi cu toată ţara, prin Partidul Puterii Umaniste Social Liberal, care a devenit şi va deveni pe picioarele proprii un partid puternic, un partid care, garantez astăzi, nu vorbesc de locale, că astea sunt ca şi trecute, sau europarlamentare, dar în toamnă PUSL va intra în Parlament pe picioarele proprii. De asta vă spun că nu se va face nicio alianţă pentru toamnă, nu se va face absolut nimic, PUSL va avea liste proprii atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor şi ne vom gândi pe cine vom susţine ca preşedinte", a precizat Popescu Piedone după şedinţa Consiliului Naţional al PUSL, întrebat despre o posibilă alianţă cu AUR, partidul condus de George Simion, conform Agerpres.

În context, el a fost întrebat cum comentează călătoria cu metroul a contracandidatului său din partea Alianţei PSD - PNL, Cătălin Cîrstoiu. "Călătorie în infern. Să fii susţinut de coaliţie, să stai pe băncuţă ca la grădiniţă, singur. L-au lăsat în ofsaid, credeţi că era singur în metrou? N-au vrut să stea în poză cu el", a susţinut Piedone. Întrebat dacă Cîrstoiu ar putea să fie doar un candidat de sacrificiu, iar PSD l-ar susţine "din umbră", candidatul PUSL la Primăria Capitalei a afirmat că, deşi PSD şi o parte din PNL l-ar fi susţinut, "dealurile Cotroceniului" nu l-au dorit, relatează sursa citată.

"Au fost zvonuri că mă retrag, au fost zvonuri, au fost discuţii că fata mea, băieţii, neamurile sunt pe liste. Am negociat, negociez în interesul cetăţeanului, am ales să merg pe liste proprii. A fost o discuţie la începuturi, în bazele sondajelor pe care le aveau ei, având reverberaţia, cum îmi place mie să zic, a firului de iarbă, rezonanţa cetăţeanului direct, am simţit că trebuie să fac acest pas. Puteam să stau la Primăria Sectorului 5 încă 20 de acum încolo, nu mă îndepărta nimeni. Când am solicitat Partidului Social Democrat o alianţă în vederea unei candidaturi comune, PSD a dorit, parte din PNL a dorit, se pare că dealurile, chiar dacă stau şi eu pe un deal al Mitropoliei, dar dealurile Cotroceniului nu m-au dorit", a punctat Piedone, potrivit Agerpres.

Întrebat cum îi răspunde edilului Capitalei, Nicuşor Dan, care l-ar fi făcut "măscărici" şi ar fi afirmat că activitatea PUSL de la Sala Palatului ar fi "doar un circ politic", Popescu Piedone a răspuns: "Nu pot să vorbesc despre ceva ce eu sunt un măscărici şi el e o fantomă. Măscăricii cei mulţi pe care i-au jignit, cei care vor veni pe 9 iunie să-l îndepărteze de la Primăria Capitalei şi să aducă un măscărici care se măscăreşte şi munceşte în interesul cetăţeanului sau un matematician care stă în birou şi se laudă cu banii lui Gabriela Firea, pe care i-a găsit în conturi şi nici pe ăia nu a ştiut cum să-i cheltuiască", notează sursa precizată.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Pai si politistii si procurorii si judecatorii si temnicerii de la Rahova sunt tot cetăţeni ai Bucureştiului.

    Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. 

    1. PUSL,este un partid al televiziunii Antena 3 iar PIEDONE,este un GEAMBAS,care la fel ca zicala ,SA URCAT SCROAFA/N COPAC,se crede SALVATORE de la PATRIA. Asazisele multimi care il urmeaza peste tot,sunt defapt niste viitori PROFITORI in cazul in care doamne fereste ar castiga PRIMARIA CAPITALEI. Comportamentul lui PIEDONE,este un comportament de VATAF,care daca a mangaiat o batranica pe cap si ia adus o masuta si un scaunel ca sa nu mai vanda patrunjelul de pe trotuar se crede BURICUL PAMANTULUI. PIEDONE,se bucura de SUSTINEREA TOTALA a postului SUROGAT CNNul de Romania,care in fiecare zi DENIGREAZA PSD si PNL,ca sa ii faca pe plac patronului .la CNNeul romanesc este un CIRC total. Dupa amiaza,ca si moderatoare sunt trei CATE,care ele intreaba si tot ele raspund,ridiculizand invitatii care daca nu spun ce le convine lor,sunt persiflati.Fac o predictie. Cred cu tarie ca GEAMBASUL PIEDONE,chiar daca si-a adus tot neamu in partid si ia pus pe liste,o sa piarda cu SUCCES. Domnilor CIOLACU si CIUCA,pentru AFRONTUL pe care vil aduc cei de la CNN,EVITATI sa mai trimiteti reprezentanti ai celor doua partide pe care le conduceti,taiatile SUBVENTIILE de la PARTIDE,si lasatii sa LATRE la LUNA.In rest,SA AUZIM numai de bine.!

    Primarul răspunde pentru tot ce se întâmplă în localitate și trebuie sa urmărească subalternii.

    Tu, după Colectiv, trebuia să-ți fi dat demisia și să dispari din spațiul civic. 

    E o chestiune și de morală și de bun simt.

    Cancer al societati!

    Un om "toxic".... are dulapul plin cu "filmari si audio" de santajari... din acest motiv "rade si se poarta" ca un "tampit"...  

    tâmpit, tâmpităadjectiv 

    1. adesea substantivat Tâmp. 

    sinonime: idiot nerod prost stupid tâmp 

    1.1. Amețit, buimăcit, năucit, zăpăcit. 

    sinonime: amețit buimăcit năucit zăpăcit 

    1.2. familiar Care nu corespunde scopului, gustului. 

    sinonime: neplăcut rău 

    2. învechit regional Tâmp. 

    sinonime: turtit tâmp 

    etimologie: 

    vezi tâmpi 

    tâmpi, tâmpescverb 

    1. A-și pierde sau a face să-și piardă inteligența, a deveni sau a face să devină tâmpit; a (se) prosti. 

    sinonime: prosti 

    2. învechit regional A (se) toci, a (se) știrbi. 

    sinonime: toci știrbi 

    2.1. reflexiv figurat A se domoli, a se stinge. 

    sinonime: domoli stinge 

    etimologie: 

    tâmp  

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb