CTP primeşte o finanţare de 82 milioane de euro de la BRD

I.I.
Companii #Construcţii / 3 iulie 2019

Ana Dumitrache

Ana Dumitrache

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală şi de Est, a încheiat un acord de finanţare în valoare totală de 82 milioane euro, cu BRD-Groupe Societe Generale şi Komerèní banka, în cadrul uneia dintre cele mai mari tranzacţii financiare de pe piaţa imobiliară din România, din primul semestru al anului 2019.

CTP deţine în România un portofoliu semnificativ de parcuri industriale de clasă A, inclusiv în Bucureşti, Arad, Cluj, Timişoara, precum şi în alte puncte cheie din ţară, însumând o suprafaţă construită ce depăşeşte 1 milion metri pătraţi. Dezvoltatorul a investit aproximativ 500 de milioane de euro în România, de la intrarea sa pe piaţă, şi are în vedere să-şi continue planul de dezvoltare.

CTPark Bucharest West este unul din cele mai mari parcuri industriale, nu numai în România ci şi în Europa Centrală şi de Est. În prezent, proprietatea cuprinde 400.000 metri pătraţi construiţi şi se are în vedere atingerea unui volum de 1 milion metri pătraţi în viitor, având ca obiectiv transformarea României într-un hub logistic în Europa de Est.

Ana Dumitrache, Director General al CTP România a declarat: "Cred că este o oportunitate foarte bună de a finanţa unul din cele mai importante proiecte ale noastre printr-un club de bănci de încredere şi de un înalt profesionalism, precum BRD-Groupe Societe Generale şi Komerèní Banka. Le mulţumim pentru angajamentul şi munca lor susţinută pentru a pune în practică o astfel de tranzacţie, care este una din cele mai mari din prima jumătate a anului 2019".

CTPark Bucharest West se află la 23 km vest de centrul Capitalei, având acces direct la autostrada A1. Printre cele mai mari companii care îşi desfăşoară activitatea în acest parc industrial sunt: Ekol Logistics, Quehenberger Logistics, Geodis, Gefco, NOD (Network One Distribution) etc. Planurile viitoare de investiţii ale CTPark Bucharest West includ dezvoltarea facilitaţilor şi serviciilor în interiorul parcului industrial, precum construirea unei clădiri multifuncţionale, care va include un restaurant, un centru medical, un supermarket, spaţii de birouri. Mai mult, CTPark Bucharest West nu înseamnă doar depozite industriale, ci şi un mediu propice pentru afaceri, iar CTP se angajează să investească în infrastructura parcului industrial împreună cu celelalte societăţi care îşi desfăşoară activitatea aici, astfel încât să fie funcţional, eficient şi estetic, în beneficiul celor care lucrează aici, dar şi al celor care locuiesc în vecinătate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb