Cushman & Wakefield Echinox: Infineon a pre-contractat o clădire de birouri de 20.000 mp, cea mai mare tranzacţie de pre-închiriere din ţară

F.D.
Companii #Construcţii / 13 august

Bogdan Bogatu, Director Office Agency Cushman & Wakefield Echinox

Bogdan Bogatu, Director Office Agency Cushman & Wakefield Echinox

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a intermediat tranzacţia prin care grupul german Infineon Technologies a pre-contractat o clădire de birouri de 20.000 metri pătraţi, care urmează să fie construită în Bucureşti. Aceasta reprezintă cea mai mare tranzacţie de pre-închiriere pe piaţa de birouri a unei clădiri care nu este încă construită semnată în România în ultimii cinci ani. Mai mult decât atât, având în vedere suprafaţa, dar şi perioada contractuală, de 15 ani, acesta stabileşte un record şi în ceea ce priveşte valoarea contractuală, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Bogdan Bogatu, director Office Agency şi Alin Obretin, Senior Consultant Office Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox au fost implicaţi în această tranzacţie de închiriere.

Clădirea va fi construită de One United Properties în zona Pipera din Bucureşti şi va găzdui un centru de cercetare şi dezvoltare, şi reconfirmă atractivitatea pieţei de birouri din România, care anul trecut a înregistrat un nivel record al cererii la nivel naţional, de circa 500.000 de metri pătraţi contractaţi.

Bogdan Bogatu, Director Office Agency Cushman & Wakefield Echinox: "Această tranzacţie nu numai că stabileşte un nou standard pentru piaţa de birouri în ceea ce priveşte suprafaţa închiriată şi valoarea contractului, dar confirmă şi potenţialul României ca destinaţie pentru afaceri şi activităţi cu valoare adăugată semnificativă. Ne bucurăm că am reuşit să închidem cu succes această tranzacţie, care va pune Bucureştiul şi România pe harta marilor investitori. De asemenea, este esenţial să evidenţiem că cererea pentru spaţii de birouri rămâne solidă, iar dezvoltatorii care investesc în standarde înalte de calitate, sustenabilitate şi tehnologie sunt preferaţi de chiriaşi."

Infineon este o companie din domeniul semiconductorilor pentru sisteme de putere şi IoT, cu peste 58.600 de angajaţi la nivel mondial.

Infineon Technologies a intrat în România în 2005, odată cu deschiderea unui centru R&D în Bucureşti. Compania este prezentă şi în Iaşi, iar în total în România are peste 500 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb