DACIAN CIOLOŞ: ''Vajnicii bărbaţi politici sunt traumatizaţi că femeile ar putea avea nişte drepturi de bun-simţ în societate''

G.U.
Politică / 26 iunie 2021

''Vajnicii bărbaţi politici sunt traumatizaţi că femeile ar putea avea nişte drepturi de bun-simţ în societate''

Preşedintele grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Cioloş, condamnă "atacurile incalificabile" din ultimele zile, potrivit cărora ar fi susţinut la Bruxelles o lege "prin care bărbaţii să rămână însărcinaţi", adăugând că politicienii care trăiesc din astfel de minciuni sunt toxici pentru societate, transmite Agerpres.

"Am văzut atacurile incalificabile din ultimele zile, conform cărora eu şi alţi colegi din Parlamentul European am fi susţinut o lege prin care bărbaţii să rămână însărcinaţi. Îmi displac etichetele, dar, cu regret, trebuie să spun că asistăm la un discurs politic mizerabil. Cine doreşte să creadă astfel de enormităţi e liber să o facă, dar politicienii care trăiesc din astfel de minciuni sunt toxici şi periculoşi pentru societate. (...) Nu am aşteptări de la extremiştii care mint de ani în şir că se prăbuşeşte cerul şi că vine sfârşitul lumii. Îi ştiu şi pe cei de la PSD că se ascund sub ideea de 'stânga conservatoare' ca să mai câştige un vot din temerile unor oameni care chiar cred că îi vor fugări minorităţile sexuale pe străzi ca să le implanteze cipuri. Ruşinos. Însă îmi e imposibil să înţeleg cum unii colegi de la PNL au ajuns să promoveze astfel de închipuiri tenebroase şi mincinoase", a afirmat copreşedintele USR PLUS, într-o postare pe Facebook.

Acesta a adăugat că susţine drepturile cetăţenilor indiferent de orientarea lor sexuală, credinţele personale sau afilierile politice şi că, în opinia sa, a fi creştin înseamnă "să-ţi iubeşti aproapele şi să-l ajuţi să-şi trăiască viaţa aşa cum o decide", atâta vreme cât alegerile sale nu fac rău celor din jur.

"Platforma mea politică în USR PLUS şi în politica românească va fi să susţin drepturile cetăţenilor indiferent de orientarea lor sexuală, de credinţele personale sau de afilierile politice. Şi fac asta creştineşte. Pentru mine, a fi creştin înseamnă să-ţi iubeşti aproapele şi să-l ajuţi să-şi trăiască viaţa aşa cum o decide, atâta vreme cât alegerile pe care le face nu fac rău celor din jur. După toate aparenţele, aceşti politicieni trăiesc în ideea creştinismului care pedepseşte, exclude şi condamnă. Aruncă anateme şi decid după cum vor ei ce înseamnă valorile creştine şi cine e demn sau nu de ele. Pentru mine, creştinismul înseamnă umanitate, înţelegerea celuilalt, îmbrăţişarea şi dăruirea a ceea ce ai mai bun pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie", a subliniat Cioloş.

Totodată, liderul grupului Renew Europe punctează că şi politica înseamnă pentru el acelaşi lucru, şi anume "nu să construieşti duşmani şi să sperii oamenii cu minciuni". "Caut să-i respect pe oameni pentru ceea ce sunt, nu pentru ce mi-aş dori eu să fie sau să nu fie", a afirmat europarlamentarul.

Cioloş a apreciat că drepturile femeilor reprezintă un subiect "lăsat la o parte de ani buni" atunci când e vorba de viaţa de zi cu zi a acestora. Liderul USR PLUS a menţionat că nu doreşte să vorbească în numele femeilor, dar că este misiunea sa să le apere drepturile, astfel încât să aibă parte de un tratament corect în societate, informează Agerpres.

"Violenţa domestică, sarcinile la adolescente, nereprezentarea politică sau în domeniile în care muncesc, discrepanţele salariale sunt tratate la noi ideologic. Vajnicii bărbaţi politici din România, cei care îşi fac poze cu singura floare pe care o cumpără într-un an, pe 8 Martie, sunt pur şi simplu traumatizaţi că femeile ar putea avea nişte drepturi de bun-simţ în societate. Susţinători ai unui tradiţionalism pe care îl modelează după cum le pică lor bine, leşină când aud de ciclu menstrual, sarcină în adolescenţă, educaţie sexuală. Puri ca nişte îngeri asexuaţi, pretind că apără copiii de perversiunile educaţiei sexuale în şcoli când, de fapt, condamnă noi generaţii de femei la supunere şi umilinţă. Posibil să îşi pună şi mâna la ochi atunci când trec prin magazine pe lângă rafturile de tampoane, că doar pe vremea bunicilor noastre nu exista aşa ceva şi dacă ele s-au descurcat atunci de ce nu s-ar chinui femeile şi astăzi", a spus europarlamentarul.

Dacian Cioloş a adăugat că toţi cei care resping acele politici prin care femeile sunt în mod real egale bărbaţilor "ar trebui să meargă acasă şi să le ceară scuze mamelor, soţiilor şi fiicelor lor, pentru că le folosesc într-un joc indecent".

"Altfel, e clar că avem în continuare nevoie de politicieni rezonabili şi respectabili. Mergem mai departe cu bun-simţ, indiferent de atacurile lor", a conchis europarlamentarul Dacian Cioloş.

Opinia Cititorului ( 40 )

  1. usr alege sa ramana un partid de nisa. Poate este bine asa, poate nu. Alegerea nu se face pe fundamente ideologice, de adevar pur. Alegerea se face de catre conducatorul Ciolos, ca un act de masturbare narcisistica.

    1. mare labagiu esti tu

      Numai o minte bolnava putea sa ejaculeze asa ceva.

      pai trebuie si nisa aia sa fie reprezentata de cineva, nu? la fel si cu aur. eu am votat cu usr (pe care ii urasc pt ce restrictii promovau in covid, in rest nu ma prea deranjeaza cu nimic), dar pe locul doi in preferinte ar fi fost AUR.

      nu partide care nu inseamna nimic , ca psd si pnl. 

    Senzational! Ciupitura este de acord cu faptul ca cei de sexul lui, pot naste pui vii pe care-i hranesc cu lapte patern! Deja, realitatea bate filmul, pt ca filmul lui Arnold, "Gravidul" e desuet pe langa ceea ce se intampla astazi in UE! Pe langa dementza asta totala, "Cumintenia Bruxellului" mai sustine si avortul, toate genurile, toate tipurile de perversiuni sexuale(inclusiv pedofilia) si educatia sexuala obligatorie in scoli, toate figurand in Raportul dementului marxist , Matici, pe care Ciupitura le justiifica in spirit crestinesc, cu "iubire de aproape"(la cur): "Şi fac asta creştineşte"! Mai ramanea sa ne bage in plus in Raport, ca si contributie proprie, Spiralele MISA si urinoterapia, si facea "beton" Raportul! Saracul Ciupitura-boratura, rau a mai ajuns!

    1. idem ca cel de sus

      Este acelasi

      Sa inteleg ca esti labagiu de-al lui Ciolos? Ti-o freaca el, i-o freci tu sau vi-o frecati simultan?

      Brvo ba ciolosica,ne bucuram ca un roman sustine cu tarie ca poporul nostru trebuie sa fie in trend cu europa de vest,adic sa devenim toti LIMBISTI si CURISTI.Eu va inteleg pe voi astia de dreapta.de cand sunteti prin diferite functii in europa,ati fost educati de catre cei cu care lucrati,cum sa o luati la cioc si sa v-o trageti la poponeata.In postarea ta,vad ca vorbesti despre drepturile femeilor de parca in romania femeile ar fi niste sclave.Ce uiti tu sa le spui romanilor,este faptul ca educatia sexuala in romania,este facuta la greu prin nenumarate emisiuni de la unele posturi tv romanesti,unde divele romance vin mai dezbracate decat atunci cand fac sex in pat cu barbatii.Probabil ca ti sau plans toate curvele romance de care occidentul este plin si care stau dezbracate pe marginea drumurilor ca sa manance si ele un copil crud.Deasemenea vad ca ii certi pe barbatii romani care nu vor sa si-o traga intre ei si te erijezi in aparatorul (N)ecraestin ale celor care au orientari sexuale nefiresti.Ce zici,ai curaj sa te intalnesti cu ORBAN al Ungariei si sa ii propui sa te fecundeze ca sa ramai bortos.? Incearca ,insa cred ca mai mult succes o sa ai cu premierul olandez cu care poti sa te distrezi,el ti-o trage jos si tu ii bei laptele de sus.Ieri,am vazut un alt LIMBIST roman,unu GHINEA (il cunosti),care radea de Ciolacu ca nu stie limbi.Pai nici nu trebuie sa stie Ciolacu LIMBI ca sunteti voi astia de dreapta foarte multi LIMBISTI romani care reprezentati romanii la BRUXELLES. Spunea un roman care lucreaza cu voi acolo ca la toaletele de la Uniunea europeana nu mai exista hartie igienica deoarece ii stergeti voi limbistii cunoscatori al mai mulor limbi cu gura.Asa ca domnule Ciolos,eu cred ca pentru a sustine LIMBISTII si CURISTII,ca presedinte de partid in Romania,ar trebui intai sa ii intrebi si pe romani daca vor ca barbatii sa nasca fecundati de femeile devenite barbati. Poporul roman,este un popor tolerant,insa daca voi astia de dreapta vreti sa fatati ca si barbati sa o faceti departe de ochii romanilor ca sa nu va treziti cu vreo tepusa infipta in cur.!

    Ciolos, duci discuția pe un alt teren!

    Spune mai bine cu ce a greșit Viktor Orban? 

    1. Sa-ti spun eu cu ce greseste Orban! Este un om prefacut,la fel ca multi alti politicieni! Pe de o parte condamna minoritatile sexuale,dar pe cealalta parte are in partidul sau europarlamentari poponari! Si cine stie,poate ca si lui personal îi plac "nebuniile" dar înca nu s-a aflat! Un alt exemplu de ipocrizie este faptul ca Orban continua sa suga lapte de la Europa,dar se duce si la țapul Putin ca suga si de la el putin lapte! Daca nu-i place in UE,atunci sa faca referendum in Ungaria si sa iasa! Tapul Putin îl asteapta pe Orban cu bratele deschise in uniunea euro-asiatica,ca sa-l puna in patru labe!

      pai Orban nu a zis nicaieri ca e anti gay, e vorba doar de limitarea "normalizarii" ideii de lgbt in invatamant. asa ca nu e nimic prefacut in faptul ca are ghei intre europarlamentari. Orban vrea sa opreasca ideologia respectiva, ni sa se ia de ce orientare are fiecare individ. si tocmai, ca criticii lui progresisti extrapoleaza si il fac anti gay . saracu e prins intre ciocan si nicovala, progresisti si unii care zic ca de fapt nu e destul de anti gay.

    stima domn,

    am citit cu atentie randurile domniei dumneavoastra! 

    chiar credeti in afirmatiile pe care faceti? 

    daca da sunteti un mare pisicher! 

    pai ca sa sustii ideile enumerateIN RANDURILE DE MAI SUS te-as intreba un singur lucru: in ce masura ai/ati consultat opinia consumatorilor de asemnea maretie de idei? 

    raspunsul este simplu :NU ati realizat acest demers normal, necesar si de bun simt!! 

    cum crezi ca asemenea idei ridicate la rang de principii crestinesti false vor fi inghitite de oamenii de rand? 

    voi mareata clasa politica ati generat acest haos plandemic si acuma va grabiti sa aruncati alte laturi de idei peste efectele generate! 

    simplu, nu-i asa? 

    si un boxer care isi vede adversarul marcat de un pumn bine plasat se napusteste pe el si nu se lasa pana nu-l doboara definitiv! 

    asa si voi cu ideile voastre lgbiste, mai mult sau mai putin transparente! 

    esti prieten cumva cu maretul olandez care a cerut excluderea Ungariei din UE pe considerente care apara lumea inca inocenta a tineretii de elucrubatiile voastre ideologice? 

    te-ai gandit ca intre aceste idei care genereaza efecte groaznice in timp si toate atrocitatile comise de clasa plolitica neomarxistolgbista nu este nici o diferenta!? 

    Dumnezeau ne-a inzestrat cu LIBERUL ARBITRU! 

    DACA STII CE INSEAMNA ASTA NU AR TREBUI SA INSISTI IN IDEILE TALE CARE SE VOR AVANGARDISTE SI DE FAPT SUNT SCLAVAGISTE!!! 

    puneti atat pret pe sex si sexualitate si nici o vorba despre cultura si dezvoltare sprituala! 

    sunteti de toate jena, pana la un punct, dupa care imediat deveniti UCIGASI AI SPIRITULUI UMAAN vizand varste cat mai fragede!!! 

    SUNTETI PENALI SI UCIGASI DE SUFLETE NEVINOVATE DAR VA CREDETI SFINTI!!!

    HA,HA,HA!!! 

    Multa lume rezoneaza cu Orban (Viktor, ca al nostru e un bou) pentru ca vrea normalitate nu reforme bagate pe gat cu forta de niste minoritati. Romanii au fost toleranti dintodeauna, nu sunt homofobi decat in masura in care ideile LGBT sunt bagate pe gat cu forta. Atunci forta si sfidarea repugna nu neparat ideile in sine. Prea mult in comunism am primit valori cu forta, in capitalism asemenea, acum ne baga niste minoritati pe gat ce le nazare. Oamenii care se cred mai buni, mai destepti superiori fara o baza reala, repugna.

    Ma ofer sa fiu nasul copiilor nascuti de Ciolos, Voiculescu si Barna dupa ce o sa se fecundeze reciproc si o sa nasca fiecare copilasi veseli, sanatosi si zglobii, avand fruntile desigur tatuate dupa nastere cu steagul cur-cubeu lgbtq+

    Pun pe masa 10.000 euro pentru toti cei trei copilashi !  

    Rog sa transmiteti live la televizor fecundarea.  

    p.s. USR-PLUS insista cu orice tampenie sa se puna impotriva spiritului conservator si traditionalist al romanilor si Romaniei ! Fraierii practic isi sapa singuri groapa!  

    1. Pastreaza-ti banii. Ciolos va avea implementate anus elastic, vagin artificial, uter și toate alea finanțate de la bugetul asigurărilor de sănătate. În privința fecundatului in fund, Barna e tocmai bun... Plus că îi ajută Voiculescu, Nazare și ceilalți cretinoizi.

      Plus că se poate implica și Câțu in orgie... 

    Să se faca, nene, referendum, să se întrebe popoarele câți sunt cu homosexualii și câți cu oamenii normali la sex.

    Mai concret, să se stabilească câți susțin sexul in fund între persoanele de același sex? 

    1. pai in multe tari s-a facut si oamenii nu au nici o problema sa-i lase in pace pe homosexuali.

      Pai noi avem ceva cu ei,sau ei vor sa ne convinga cu forta ca anormalul este normal

    Au trecut doi ani de guvernare dreapta pnl usr ,unde sunt spitalele scolile,autostrazile mult clamate in timpul pesede

    1. in fundul lor!

    Femeile din Romania au avut inca dinainte de 1989 mai multe drepturi decat cele din vest. Femeile din Romania in afara dreptului la avort (ca parte a politicii demografice nu ca discriminare impotriva femeii) au fost protejate, pretuite, discriminate pozitiv prin locurile rezervate in organizatiile de partid, in institutiile socialiste.. Este o mare mizerie sa te folosesti de drepturile femeilor pentru a-ti promova propaganda homosexuala inspre minori. Daca am fi cu cateva sute de ani in urma, urmarind planurile diabolice urmarite cu perseverenta diabolica l-as declara pe Ciolos un diavol bubos. Tot ce este, spune si face Ciolos este anti-crestin si asta in timp ce vorbeste de crestinismul propriu. Ciolos nu este un Luther, vreun Jan Hus ci un om dedicat ateizarii romaniei, distrugerii valorilor iudeo-crestine care au fost coloana vertebrala a acestui neam o mie si ceva de ani. Ciolosii trecutului veneau din Fanar cu valori asemanatoare.

    1. pai daca era ilegal pt femei sa avorteze, e discriminare impotriva lor. daca era doar politica, le-ar fi descurajat, nu le-ar fi condamnat. sau, mai bine zis, le-ar fi oferit stumulente sa nu avorteze, nu pedepse.

    teme false cu tenta de masochism, care ni se baga pe gat cu insistenta , ba chiar cu de-a sila , oropsirea homosexualilor si ale femeilor care nu ar avea nu stiu ce drepturi .multi stau linistiti si spun ca orice lucru impotriva firii , a normalului , a firescului va disparea de la sine , dar cred ca este periculoasa aceasta pasivitate impotriva acestor monstruozitati pentru ca se va ajunge la un punct critic de saturatie cu , consecinte periculoase .

    Romania este peste media europeana la situatia femeilor. Deci, are si tupeu Ciolos sa tina morala tarii si politicienilor de departe din Bruxelles.

    Propun sa ramana acolo si sa-si vada de ale lui. Stilul asta de a fi in 2 luntre in acelasi timp devine cam obositor. 

    Adica toata tara asta e alcatuita din niste inapoiati si vine el sa ne salveze? Asa de nesuferita e tara asta incat de fapt nici nu locuieste in ea dar stie ce ne trebuie. 

    VORBE GOALE si PROPAGANDA ELECTORALA de la cel ce vrea sa devina Presedinte! SI apropo de iubirea crestina... cum e cu SODOMA si GOMORA?!

    1. nu tin de crestinism. Sunt mult mai vechi, cu vreo 5000 de ani din Vechiul testament Geneza/Facerea 19:24. Iubirea curata neintinata de perversi este o valoare la care noi crestinii doar am achiesat. Ciolos nu a gasit in cartile de yoga diferenta.

    comentariile de aici sunt de toata, jena, avem conceptii de evul mediu, dar vrem sa facem parte din UE, o dilema vesnica a poporului roman. Homofobia e o traditie a poporului roman .... de a lungul istoriei au existat barbati extraordinari homosexuali: Alexandru, Goethe, Leonardo da Vinci, Oscar Wilde, Ceaikovski, Alan Turing, etc Eu sunt femeie, daca va intereseaza

    1. ... UNII DINTRE EI AU FOST DE FAPT NU HOMO CI BI SAU CHIAR HETEROSEXUALI. V ORBAN E DE ADMIRAT PT FELUL IN CARE II APARA PE UNGURII LUI. (FELUL, ACCENTUEZ.)

      Era greu sa nu apara o mutanta care sa baga placa cu 'poporul roman' Turing a fost condamnat in Anglia din cauza ca era homosexual probabil din cauza poporului roman.

      Esti BLM-ista. Te sfatuiesc sa stai mereu in genunchi, sa iti ceri iertare negrilor si sa-ti cauti un sot homosexual extraordinar. Cei enumerati de tine - Alexandru, Goethe, Leonardo da Vinci, Oscar Wilde, Alan Turing nu prea sunt asa extraordinari pentru ca au fost rasisti la fel ca Churchill, Columb si multi altii - asa au proclamat BLM-istii.

      Sa stii ca propaganda ho,osexuala catre minori nu este unica valoare a UE. Ba chiar nu a figurat pe nici unul dintre tratatele de constituire UE. UE mai are si alte valori legate de schimbul de marfuri, de circulatia persoanelor, de demnitate umana, pe care noi le pretuim. UE nu este a unui cretin ca Rutte sau a unui primar papagal care vrea sa vopseasca un stadion. UE este a noastra a tuturor si avem si noi dreptul sa ne spunem opinia. Pe voi nu v-au inteles evreii inca de la vechiul testament, musulmanii, crestinii in mare nici o religie adevaratanu e vorba doar de o traditie romaneasca cum iti place sa spui jignind gratuit. Te lasam in pace pentru ca te-a batut suficient divinitatea ta, poate ca e si bine sa nu procreezi, dar propaganda homosexuala la minori sa faci cand s-or inchide clinicile psihiatrice.

      Asta e și problema. Femeile sunt primele care duc la degenerarea societății, Vezi cazul femeii din Texas care voia să-i facă băiețașului ei schimbare de sex, de-a trebuit tatăl să se lupte cu ea prin tribunale ca să nu i-l nenorocească. Și cred că a și pierdut.

      NY Post 

      A Texas jury has ruled against a dad seeking custody of his twin 7-year-old sons in his attempt to stop one of the boys fr om transitioning his gender. 

      The Dallas panel denied Jeffrey Younger’s petition for sole custody of sons Jude and James — which came as the boys’ mom is pushing for James to begin hormone-replacement therapy. 

      The mom, pediatrician Anne Georgulas, contends that James is transgender, likes wearing dresses and prefers to be identified as “Luna,” according to The Texan. 

      But at stake, potentially, is not just James’ identity in the here and now, but his health down the line. 

    un idiot cu ifose. Bate campii, ca si cum noi nu stim sa citim documentul pe care l-a semnat. Se crede inca in epoca sufragetelor. Pana si Niculae era sustinatorul egalitatii de sex. Doar nu era cu minim 30% femei in posturi de conducere. Campion este un alt cretin, Trudeau. Promovarea, boule, trebuie facuta pe comprtenta. asta nu intelegi tu si partenerii tai fara calificari saiu cu calificari dubioase. Oricum, cu totii, farar sa fi munict oi zi in domeniul pe care sustin ca l-au studiat

    Ciolos o mizerie de om. LGBT ist iubitor de dosuri. USR si PLUS partide de homosexuali retardati conduse de Macron. Nu mai votati asa ceva in viata voastra romani. Poporul roman este crestin si iubitor de familii normale formate din barbat si femeie cu copii frumosi . Ciolos si Barna doi mincinosi nenorociti cu minti bolnave de ura si dusmanie pe poporul roman. Rusine...

    1. pavragiti degeaba,studiile referitoare la dominatia minoritatii asupra majoritatii ne arata ca un grup minoritar,o asociatie un caln,vor inpune majoritatii reguli cu totul si cu totul inpotriva intereselor ei.awsa ca sa va asteptati la minuni pe care nu vi le-ati inchipuit acum cativa ani.O singura conditie,grupul minoritar sa fie bine condus si foarte agresiv.

    tu esti un barbat vajnic , bei pisat cu halba si alaptezi cu responsabilitatea unui barbat vajnic , vajnicule ce esti ! huoooo !

    Nu e Ciolos vinovat ci dereglatii cu drept de vot care i-au adus pe ăștia la putere, damdu-le puterea sa transforme UE într-o orgie homosexuală

    De ce le e frică acestor dezaxați să facă un referendum să întrebe poporul cum e cu educația sexuală și cu promovarea LGBT din bani publici??? 

    Maii, ma gandesc ca in cazul tau, ciupitura securista, nu este nicio speranta. Cine d.acul poate sa te lase gravid. Ca se sperie si crocodilii de tine.

    Baii si cu UE-ul tau cu tot, nu ai nicio speranta. Nu te va f.te nimeni niciodata. O sa mori nefu.ut si negravid.

    Securisr nenorocit.  

    pai in pnl e dreapta conservatoare (unii dintre ei). ce i se pare asa ciudat?

    aur , de exemplu, sunt populisti-conservatori, cu ceva dreapta si stanga amestecata, dar oameni care se cred la locul lor, chibzuiti, de dreapta, cu valori morale conservatoare si deschisi mai ales catre partea de occident care e conservatoare la randul ei, gasesti destui in pnl.

    nu zic ca au dreptate vreunii, am ajuns la concluzia ca absolut nici un partid nu ma reprezinta (nici macar la modul superficial, cum credeam pana acum). efectiv sunt de acord sau nu de la o chestiune la alta cu un membru sau altul al spectrului politic, nimeni nu mai are majoritatea in preferintele mele. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb