Dacian Cioloş a discutat despre alegerile anticipate

L.I.
Politică / 30 noiembrie 2019

Dacian Cioloş (sursă foto: Facebook)

Dacian Cioloş (sursă foto: Facebook)

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat vineri, în cursul unui interviu televizat, că a avut o discuţie cu premierul Ludovic Orban pe tema alegerilor anticipate, potrivit News.ro.

Cioloş a afirmat: "Nu cred că l-a deranjat ceva, sigur, insistenţa privind alegeri anticipate, încerca să-mi explice că e un lucru greu de realizat, însă i-am explicat că toată lumea are de pierdut dacă prelungim această agonie. Au de pierdut în primul rând cetăţenii, cei care au votat USR PLUS, cei care au votat PNL şi care se aşteaptă la schimbări în ţară. Are de pierdut inclusiv PNL pentru că nu vor putea să pună în aplicare foarte multe măsuri care sunt aşteptate (...) se pot face anumite ajustări, modificări, dar nu se pot face reforme", potrivit sursei menţionate.

Un alt subiect despre care Dacian Cioloş şi-a exprimat opinia a fost eliminarea completă a legii recursului compensatoriu.

"Pe de altă parte, pot să fiu de acord cu domnul ministru Predoiu că nu putem doar să o înlocuim, trebuie altceva pus la loc. (...) În 2016 ceea ce a propus doamna ministru Raluca Prună au fost chestiuni de bun simţ, care au fost hack-uite pur şi simplu în Parlament tocmai ca să poată deschide larg porţile închisorilor şi vedem unde s-a ajuns",

De asemenea, acesta a subliniat problema Secţiei Speciale, care trebuie eliminată, conform Comisiei de la Veneţia, a Comisiei GRECO, a Comisiei Europene. El a declarat: "E o secţie care nu funcţionează, şi cât a funcţionat a funcţionat ca sperietoare mai mult pentru magistraţi", potrivit News.ro.

Liderul PLUS a menţionat că va urmări cu atenţie modul în care actualul premier îşi va desfăşura programul de guvernare.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Din ,, TEREN " e greu.

    Ciolosirea magistratilor nu mi se pare corecta dar nici nu trebuie sa fie lasati de capul lor. Un control la buzunare ar fi necesar si urgent. Apoi vom vedea daca mai trebuie sectie speciala sau nu. Sau mai bine sa se aresteze si sa se condamne repede intre ei ca doar stiu foarte bine ce au facut ilegal si care dosare le-au favorizat.

    Dacă-l visez pe ăsta , cu fața lui mâncată de vărsat de vânt, mă arunc pă geam....! Ce dracu domne, alții mai acătării nu avem...?

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb