Dan Motreanu: "Demisia lui Lucian Heiuş a fost un gest de onoare pentru a salva un ministru al Finanţelor incompetent"

T.B.
Politică / 30 mai 2023

Dan Motreanu: "Demisia lui Lucian Heiuş a fost un gest de onoare pentru a salva un ministru al Finanţelor incompetent"

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu afirmă, marţi seară, că adevărul despre situaţia finanţelor ţării se ştie, iar demisia lui Lucian Heiuş a fost "un gest de onoare pentru a salva un ministru al Finanţelor incompetent, ţinut în funcţie doar de decizia politică a PSD", conform news.ro. Motreanu îi acuză pe social-democraţi că au "atacat imediat", lucru care "spune totul despre «parteneriatul» cu PSD".

"Adevărul despre situaţia finanţelor ţării se ştie! L-a spus răspicat Consiliul Fiscal, l-a afirmat hotărât mediul de afaceri, il cunoaşte fiecare angajat din Ministerul Finanţelor şi din ANAF", a scris, marţi seară, pe Facebook, europarlamentarul liberal Dan Motreanu.

Acesta afirmă că "demisia lui Lucian Heiuş a fost un gest de onoare pentru a salva un ministru al Finanţelor incompetent, ţinut în funcţie doar de decizia politică a PSD".

"Cu toate acestea, PSD, prin trompetele sale false, a atacat imediat! Asta spune totul despre "parteneriatul" cu PSD! La fiecare gest onest al premierului Nicolae Ciucă ei răspund cu un atac pe la spate! PSD numeşte asta strategie, românii viclenie şi perfidie", a mai scris Motreanu.

Acesta a reiterat ideea că încasările ANAF au crescut faţă de anul trecut, sub conducerea lui Lucian Heiuş.

"Adrian Câciu a "reuşit" să mărească deficitul bugetar la 27 de miliarde de lei, deşi a introdus noi taxe. Vorbele goale ale pesediştilor nu pot acoperi incompetenţa ministrului lor. PNL va avea în curând Ministerul Finanţelor şi adevărul va ieşi la lumină. Adevărul pe care deja îl ştim", a mai transmis liberalul, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Deloc incompetent.

    1. Heius si-a facut datoria si a comunicat bine si corect, insa in politica noastra nu este loc de corectitudine si adevar. PSDul este o ciuma in continuare. La finante nu sunt bani decat pentru camarila rosie si baronii locali, la munca PSDistul nu a fost in stare pana acum sa faca o grila salariala echitabila pentru bugetari, dar vorbeste mult si face putin spre deloc, iar pentru Firea s-a inventat un minister intreg care consuma bani de la buget. Bani sunt, dar nu pentru cei care chiar muncesc si au veniturile mici.

    De ras. Null.

    A fost demisionat nu a demisionat. Din cate am inteles a facut comentarii incomode cum ca bugetul a fost calculat gresit pe partea de incasari. Si s-a umflat mamaliga-n incompetentu de la finante, caciu, si l-a demisionat. Man, deci caciu asta mai prost de atat nu vad cum ai fi: ordonanta petrom ratata, ordonanta cu 90% din profit la dividende rateu, n-a platit nimeni, bugetul l-a calculat pe genunchi. mi-e si frica sa vad ce mai debiteaza.

    1. Daca tot va dati cu parearea:::

      Nu a fost demisionat...ALOOO! 

      A fost demis..ar fi fost corect.

      Si la cat de pregatit , in comparatie cu Caciu, este dl Heius, cred ca nu a mai rezistat! Dar a vanit putin cam tarziu aceast hotarare de a demisona. 

    Domnule Motreanu,

    Dar cand ati vazut cata ura exista la acest Caciu impotriva caelor ce au reusit sa adune catae ceva in viata asta, de ce ati tacut? 

    Sa reamintim: 

    Tariceanu - bravio lui - a inrodus impozitul unic 

    Ponta insa - cel ce are gura mare acum - a avut grija se introduca impozite de 3 ori mai mari la locuinte, daca aveai mai mult de un apartament. 

    Asa stia el...constiinta curata..cu preotul socru ce castiga zeci de mii de euro de la statul roman> 

    Tot Ponta a avut grija ca la impozitul pe chirii sa intaroduca CASS. 

    Mare fariseu! 

    A venit Dragnea...care bravo lui a mai micsoarat tot felul de taxe , a eliminat cass la pensii, dar a mnetinut la o anumita suma impozitul la pensii, impozit introdus de gascva lui Basescu, Si evident a scos impozitul la locuinte gandit de mintea plina de ura a lui Ponta. Si multe propuneari ale lui Dragnea - vasezi impozitul pe profit banci, multinationale etc. ...dar areduse la tacere de cei din tabara dvs. 

    Acum a venit Caciu! 

    Neispravit in ale finantelor. Cu ura-n gat fata de romani. 

    A inceput cu mariri peste mariri. 

    Orice numai sa nu cumva vreun roman sa mai acumuleze ceva. 

    Tva- marit, impozit suta la suta la angajatii cu jumatate de norma, marirea impozitului la chirii (suma deductibila exclusa). Bonusul acoardat de 5-10 la suta la impozite, daca plataai pana la sf lunii martie, exclus si acela. 

    Nu a cerut nicio paraere de la cei ce stiu economie - vezi Peiu, Cosea, Piperea, etc. - si sa analizeze mizeria ce ni s-a fcut cu sumele imense pt energie electrica si gaze. 

    S-a bucurat... 

    Toate acestea trebuiau aduse la cunostinta prin declaratii de presa de sefuLANAF. 

    Dar m-nealui doar a aprobat mizeriile lui Caciu. 

    Si dvs pnl - la fel. 

    Acum...este prea tarziu. 

    Si de vorbe suntem satui. 

    Luati atitudine prin initiative legislative si dati-i lui Caciu peste botul plin de ura fata de romani.

    -  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb