Danone România donează 250.000 euro către Asociaţia Dăruieşte Viaţă

S.B.
Companii / 6 mai 2020

Danone România donează 250.000 euro către Asociaţia Dăruieşte Viaţă

Danone România donează 250.000 de euro, aproximativ 1,2 milioane de lei, către Asociaţia Dăruieşte Viaţă pentru a sprijini lupta împotriva pandemiei, informează, miercuri, un comunicat al companiei.

Angajaţii producătorului Danone România sunt implicaţi direct în colectarea nevoilor spitalelor din toată ţara, iar cu ajutorul echipei Dăruieşte Viaţă vor fi puse la dispoziţie echipamentele şi materialele medicale necesare.

"În astfel de momente, este mai important ca oricând să acţionăm cu claritate, să reacţionăm rapid şi cu precizie şi să fim uniţi. De aceea, pentru a ne proteja angajaţii şi partenerii, compania noastră se angajează la nivel global să îi susţină pe aceştia, garantând, totodată, siguranţa lanţului de aprovizionare al produselor noastre. În acelaşi timp, suntem alături de comunitate şi ne oferim în continuare ajutorul. Am identificat cel mai bun mod posibil pentru a acoperi unele nevoi tot mai mari de echipamente şi materiale medicale din cele mai vulnerabile locuri din România. Toate acestea cu ajutorul colegilor noştri, care s-au oferit voluntar să sprijine prin identificarea şi centralizarea nevoilor direct de la spitalele din toată ţara. Suntem cu toţii responsabili şi este important să fim uniţi pentru a depăşi această situaţie cât mai uşor. Acum, viziunea noastră "One Planet. One Health" este şi mai relevantă pentru noi", a declarat Natalia Gelshtein-Kiss, Market Director pentru Danone România, Bulgaria şi Ţările Adriatice.

Oana Gheorghiu, unul dintre fondatorii Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, susţine că este foarte important, în această perioadă, să fim alături de comunităţi, atât în Bucureşti, cât şi în ţară. "Pentru noi, #ReuşimÎmpreună este mai mult decât un nume de campanie, este ceea ce ne animă şi ne face să mergem mai departe. Nu există o cauză mai bună decât viaţa. Îi invităm pe toţi cei care se pot alătura să contribuie pentru a ajuta cadrele medicale şi a da o şansă în plus pacienţilor din România", spune Oana Gheorghiu.

La rândul său, Carmen Uscatu, fondator Dăruieşte Viaţă, afirmă că fiecare acţiune contează, pentru că poate salva o viaţă.

"Cu responsabilitate şi solidaritate vom trece împreună peste această pandemie. Ne bucurăm de implicarea Danone pentru a sprijini spitalele din România şi personalul medical, astfel încât să poată oferi îngrijirea necesară pacienţilor cu coronavirus, dar şi cu alte patologii. Fiecare acţiune contează, pentru că poate salva o viaţă. Sperăm ca tot mai multe companii şi persoane fizice să se alăture cu donaţii pe site-ul daruiesteviata.ro", spune Carmen Uscatu.

De la începutul pandemiei, echipa Danone a sprijinit permanent comunităţile din România prin donarea a peste 400.000 de produse (iaurturi, smântână, produse pe bază de plante) în valoare de peste 280.000 de euro, destinate pacienţilor şi medicilor din spitale şi persoanelor aflate în situaţii vulnerabile. În acest sens, compania va continua să sprijine oamenii care au nevoie de ajutor în această perioadă dificilă.

Totodată, pentru a proteja siguranţa angajaţilor, partenerilor şi consumatorilor săi, compania a sporit măsurile de siguranţă şi prevenţie, acestea vizând întregul său lanţ de aprovizionare: începând cu laptele colectat de la fermierii români, în fabrica şi în depozitul din Bucureşti şi până la livrarea produselor către magazine.

La nivel global, compania şi-a luat angajamentul ferm de a garanta contractele şi veniturile celor 100.000 de angajaţi Danone din toată lumea până la 30 iunie 2020, oferind, de asemenea, o asigurare de sănătate extinsă (pentru concediu medical, îngrijirea copiilor, carantină), precum şi o primă specială pentru cei care îşi desfăşoară activitatea la locul de muncă pe durata pandemiei.

Potrivit sursei citate, oricine poate contribui şi se poate alătura iniţiativei Dăruieşte Viaţă, care sprijină spitalele din România pe vremea pandemiei, prin trimiterea unui SMS la numărul 8826 cu mesajul Împreună (valoarea unui SMS este de 2 euro, iar SMS-urile pot fi trimise doar de pe teritoriul României).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb