David Beckham, Jennifer Lopez şi Beyonce Knowles într-o nouă reclamă Pepsi

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 3 august 2005

În campania Pepsi Music din acest an, vedete ale fotbalului şi muzicii s-au întîlnit pentru prima oară în lumea misterioasă a Hong Kong-ului, într-una din cele mai spectaculoase reclame Pepsi din toate timpurile, ce poate fi urmărită începînd cu 22 iulie şi în România.

În regia "samuraiului" Tarsem Singh, vedetele de film şi muzică Jennifer Lopez şi Beyonce Knowles se confruntă cu unul dintre cei mai populari jucători de fotbal din lume, al Angliei şi al echipei Real Madrid - David Beckham.

Acţiunea reclamei are loc la Hong Kong, unde cele două vedete feminine sînt luptătoare de arte marţiale, aflate într-o misiune secretă. Cînd fetele îşi fac apariţia într-un club şi comandă două Pepsi, un străin misterios încearcă să le intimideze. Ele sînt însă mult mai puternice decît par şi, folosind măiestria artelor marţiale se luptă cu mult curaj cu o bandă de răuvoitori. În momentul în care confruntarea se termină şi doar cele două fete rămîn în picioare, străinul enigmatic se apropie şi descoperim că este chiar David.

Pentru a păstra secret subiectul spotului, a fost interzisă folosirea camerelor de fotografiat pe platoul de filmat şi, pe toată durata filmărilor, o echipă de 30 de paznici au supravegheat platorul de filmare 24 de ore din 24.

Pepsi a cerut ca străzile Hong Kong-ului să rămînă deschise publicului larg în timpul filmărilor pentru a se asigura că scenele filmate surprind Hong-Kong-ul exact aşa cum este el.

Echipa de cascadori, sosită din Hong Kong a fost formată din 10 bărbaţi şi două femei şi a fost selectată de cascadorul coordonator Ridley Tsui, un veteran care a jucat în peste 20 de filme cu arte marţiale. În ciuda faptului că cele două cascadoare antrenate să joace în scenele de luptă semănau cu eroinele principale, Jennifer şi Beyonce au insistat să joace pe cît de mult posibil în acele scene.

Despre această reclamă, Beyonce Knowles povesteşte: "A lucra la o reclamă Pepsi este întotdeauna un prilej de distracţie. Data trecută am fost Gladiator în Roma Antică, iar acum sînt luptător Kung Fu, ceea ce este cu adevărat pasionant. S-ar putea să rămîn cu cîteva vînătăi după această experienţă, dar totul a fost minunat".

Despre scenele de acţiune, Jennifer a declarat: "Eu mai făcusem cîteva filme de acţiune înainte, deci eram un pic avantajată. Rolul a fost, totuşi, destul de greu pentru că a trebuit să învăţ mişcările specifice pentru spot. A fost super cînd a trebuit să ne batem măr adversarii".

Pepsi, parte a PepsiCo International, are o tradiţie îndelungată în domeniul fotbalului şi al muzicii, aducînd experienţe de divertisment unice şi pasionante consumatorilor din peste 170 de ţări. Lucrînd pînă acum cu staruri internaţionale ale muzicii precum Britney Spears, Robbie Williams, Janet Jackson şi Spice Girls şi de asemenea cu unii din cei mai mari jucători de fotbal şi cluburi din lumea întreagă, printre care Real Madrid, Manchester United, Pele şi multe din superstarurile momentului, Pepsi s-a implicat continuu în concretizarea poveştii "Dare for More" în fiecare an, pe căi noi şi cu totul revoluţionare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb