DB Global Technology a atins pragul de 300 de angajaţi

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 iulie 2015

Centrul Deutsche Bank Global Technology SRL de la Bucureşti a depăşit pragul de 300 de angajaţi, obiectiv îndeplinit mai devreme de termenul propus iniţial, potrivit unui comunicat de presă al DB. Astfel, peste 100 de specialişti IT&C, din diferite sectoare IT, s-au alăturat companiei numai în ultimele patru luni.

Centrul de tehnologie este operaţional din ianuarie 2014 şi va crea până la 500 de locuri de muncă în domeniul IT&C până în 2016. Acesta dezvoltă soluţii pentru operaţiunile globale ale băncii şi reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire.

Cu o echipă care depăşeşte în prezent 300 de specialişti IT&C, DB Global Technology îşi extinde sediul cu peste 700 metri pătraţi de spaţii de lucru şi creative. Extinderea vizează etajul 1 al sediului centrului, situat pe bulevardul Dimitrie Pompeiu. În prezent, DB Global Technology activează pe o suprafaţă de peste 6.000 metri pătraţi, distribuită pe două etaje, care urmează să fie extinsă din nou.

Lucrările de extindere au demarat în luna iulie şi presupun realizarea a 70 de puncte de lucru, două zone de întâlniri pentru echipe, două săli pentru video conferinţe, un centru de socializare şi o zonă creativă mobilată cu canapele.

DB Global Technology îşi propune să îşi extindă echipa cu încă 200 de specialişti până în 2016, cu precădere în domenii precum quality assurance, software development, project management, IT architecture, functional/business analysis.

Marian V. Popa, Manager al DB Global Technology, a declarat: "Ne-am depăşit obiectivele de angajare şi echipa noastră numără în prezent peste 300 de colegi. Am înregistrat o dezvoltare exponenţială, având în vedere că suntem o companie înfiinţată cu doar un an în urmă. (...) Specialiştii români apreciază oportunităţile de dezvoltare ce ţin de tehnologiile utilizate de Deutsche Bank la nivel global, fiind solicitaţi pentru mai multe proiecte internaţionale".

Deutsche Bank este prezentă pe piaţa din România din anul 1998, oferind produse şi soluţii personalizate pentru Corporate, Investment şi Transaction Banking, pentru clienţi corporativi şi instituţionali, precum şi servicii de Private Wealth Management pentru clienţii persoane fizice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb